Electrolux

ERV5100IW MotionSense robotti-imuri

SKU
HH1013261
Tarjoushinta 299,00 € norm. 379,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

MotionSense robotti-imurin kolmikulmainen Trinity Shape™ -muotoilu ja PowerBrush™ -harja auttavat puhdistamaan täydellisesti myös nurkat, ahtaat paikat ja seinien vierustat täysin itsenäisesti
MotionSense robotti-imurin kolmikulmainen Trinity Shape™ -muotoilu ja PowerBrush™ -harja auttavat puhdistamaan täydellisesti myös nurkat, ahtaat paikat ja seinien vierustat. Mukautuva MotionSense™ -tekniikka optimoi imurin ohjauksen, jotta se puhdistaa tehokkaasti myös kalusteiden ja muiden esteiden alta ja ympäriltä. ClimbForceDrive™ mahdollistaa jopa 2 cm korkeiden esteiden ylittämisen juuttumatta kiinni. MotionSense-robotissa on pitkäikäinen ja tehon vakaana säilyttävän litium-akku. Telakoinnissa robotti hyödyntää sekä puskurissa olevia IR-sensoreita, että laitteen päällä olevaa 360° IR-sensoria ja lisäksi latausasemassa olevaa IR-sensoria. Kun nämä sensorit tunnistavat toisensa, robotti osaa hakeutua latausasemaantunnistinlaite. Optimaalinen harjarullan nopeus, jolla saavutetaan mahdollinen puhdistustulos.Havaitsee jumiutumisvaaran ja rullaa vastakkaiseen suuntaan purkaakseen tukoksen. Jumiutumistilanteessa robotti pysähtyy (näytössä virhekoodi). Sivuharja puhdistaa tarkasti seinän vierustat ja huonekalujen reunat. Nopea magneettikiinnitys helpottaa vaihtoa. Älykäs kohotettu muotoilu estää sotkeutumisen johtoihin. MotionSense robotti-imurissa on mukautuva navigointijärjestelmä. Ohjelmisto reagoi IR-sensoreiden ja törmäyspuskurin vastaanottaman tiedon perusteella. Robotti valitsee tiedon perusteella kulloiseenkin ympäristöön parhaiten soveltuvan siivouskuvion.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Valkoinen
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ERV5100IW MotionSense robotti-imuri
Takaisin ylös