Electrolux

ESTM9500 Masterpiece Collection -sauvasekoitin

SKU
HH826479
249,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Electrolux Masterpiece Collection -sauvasekoitin on optimoitu parhaan sekoitustuloksen saavuttamiseksi. Tilaa edullisesti osamaksulla!
Electrolux Masterpiece Collection -sauvasekoittimessa terien muoto ja kierrosnopeus on optimoitu parhaan sekoitustuloksen saavuttamiseksi. Tehosta vastaa 700 watin TurboBoost-moottori, ja kolmesiipinen titaanipinnoitettu teräosa on erittäin kestävä. Tukevan, valetun metallirungon ansiosta sekoitin on jämäkkä ja sopii hyvin käteen. Voit säätää sekoitusnopeutta portaattomasti raaka-aineiden ja reseptin mukaan, joten saat aina täydellisen lopputuloksen. Rauhallinen käynnistys ja teräsuojan muotoilu estävät roiskeet. Turbo-toiminnolla kiihdytät sekoittimen täyteen nopeuteen napin painalluksella. Mukana kaksoisvispilät vatkaukseen ja kuohkean perunasoseen valmistamiseen sekä leikkuuterällä varustettu silppuri/sekoituskulho. Sekoitusvarsi, kulho ja vatkaimet konepestäviä.<br><br><b> ELECTROLUX ESTM9500 -sauvasekoitin:</b><br> • Teho 700 W<br> • Pöytäteline<br> • Virtajohdon pituus 1,8 m<br> • 5 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 60
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ESTM9500 Masterpiece Collection -sauvasekoitin
Takaisin ylös