Electrolux

ZUODELUXE+ UltraOne -imuri

SKU
HH841054
349,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vaativan imuroijan Electrolux ZUODELUXE+ -imuri tarjoaa huippuluokan käyttömukavuuden sekä puhdistuskyvyn. Tutustu ja tilaa edullisesti osamaksulla!
Vaativan imuroijan ZUODELUXE+ -imuri tarjoaa huippuluokan käyttömukavuuden ja puhdistuskyvyn. Imurissa on AeroPro-kaukosäädinkahva ja automaattinen tehonsäätö imuroitavan pinnan mukaan. LED-näyttö kertoo valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta. Imurissa on tehokas AeroPro Silent -suulake, pehmeäharjaksinen AeroPro Parketto Pro -suulake ja pestävä Allergy Plus -suodatin. Todellinen deLuxe-varustelu. Huippuhiljaisen imurin äänitaso on vain 66 dB(A). Lisäksi imurissa on erinomainen liikkuvuus ja käsiteltävyys. <br><br> Voit säätää kätevästi imutehoa kädensijasta tai valita AUTO-ohjelman napinpainalluksella. Automaattitoiminnolla imuri säätää tehon automaattisesti kulloisellekin pinnalle sopivaksi. Esimerkiksi, kun siirryt matolle, imuteho laskee ja kun siirryt kovalle lattialle imuteho nousee automaattisesti – luxusta ja mukavuutta siivoukseen. Imurin käyttömukavuutta lisää kolme joustavaa suulakkeen pidikettä, helposti vaihdettava suodatin sekä 12 metrin ulottuvuus. Allergy Plus -suodatin takaa puhtaan poistoilman. Mukana tulevalla AeroPro 3 in 1 -piensuulakkeella imuroit kätevästi sohvat, tyynyt, ahtaa nurkat ja vaikeapääsyiset paikat. Suulakkeelle on oma säilytyspaikka imurin sisällä. Imurin suuret pehmeät pyörät kulkevat kevyesti ja hiljaisesti sekä säästävät lattiapintaa. UltraOne-imuri on monikertainen testivoittaja Euroopassa. Parasta AAA-luokkaa. <br><br><b> ELECTROLUX ZUODELUXE+:</b <li> Liitäntäteho 800 W <li> Energialuokka A (28 kWh/v) <li> Puhdistuskyky matolta B <li> Puhdistuskyky kovalta lattiapinnalta A <li> Poistoilman pölyjäämäluokka A <li> Äänitaso 66 dB(A) <li> Portaaton elektroninen tehonsäätö kädensijassa <li> AeroPro Remote -kaukosäätö <li> Elektroninen pölypussin täyttymisen osoitin <li> Pestävä Allergy Plus -suodatin <li> Pölypussi: s-bag ultra long performance, tilavuus 5 litraa <li> AeroPro Silent ja AeroPro Parketto -lattiasuulakkeet, AeroPro 3 in 1 (yhdistetty huonekalu- ja rakosuulake sekä pölyharja <li> Toimintasäde 12 metriä <li> Imuriosan paino 5,8 kg <li> 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ZUODELUXE+ UltraOne -imuri
Takaisin ylös