bObles

Elefantti-keinuistuin, pinkki

SKU
HH858525
Tarjoushinta 123,25 € norm. 145,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 2 viikkoa

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

bObles Elefantti -keinuistuin motivoi lasta liikkumaan & kehittää koordinaatiota. Sen päällä voi keinua, ratsastaa, lepäillä jne. Väri: pinkki. Tutustu!
Värikästä bObles Elefanttia voit käyttää lastenhuoneessa sekä keinuna että istuimena, jonka sopii vauhdikkaisiin leikkeihin ja rentoon lepäilyyn. Lapsi voi kääntää Elefantin ”selälleen” ja edestakaisin matkustaa mielikuvitustaan käyttäen savannilla tai viidakossa. Elefantin päällä voi myös lepäillä ja venytellä selällään tai vatsallaan. Istuin kehittää lapsen koordinaatiota sekä harjoittaa tasapainoa. Elefantti on valmistettu myrkyttömästä, helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.

• Mitat (k x l x s): 32 x 55 x 24 cm
• Paino 2,7 kg

Huom! Ei sovellu alle 3-vuotialle ilman aikuisen valvontaa.

Tanskalainen bObles tarjoaa tanskalaista huonekaludesignia lasten ehdoilla. bObles suunnittelee kauniita, toimivia ja innostavia huonekaluja, joiden muotoilu edistää lapsen motoristen taitojen kehitystä ja rohkaisevat lasta liikkumaan.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Elefantti-keinuistuin, pinkki
Takaisin ylös