Samsung

Galaxy Tab S4 10.5 4G 64GB Grey

SKU
HH1041449
Tarjoushinta 699,00 € norm. 799,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kun otat Samsung Galaxy Tab S4:n käteesi, huomaat ensimmäisenä tyylikkään lasisen ja metallisen muotoilun sekä huipputerävän näytön, joka ulottuu lähes tabletin reunoihin asti ja näyttää kuvan upeana.
Kun otat Samsung Galaxy Tab S4:n käteesi, huomaat ensimmäisenä tyylikkään lasisen ja metallisen muotoilun sekä huipputerävän näytön, joka ulottuu lähes tabletin reunoihin asti ja näyttää kuvan upeana. <br><br> Mutta se on suunniteltu tarjoamaan paljon muutakin. Galaxy Tab S4 on kodin keskipiste ja koko perheen tabletti. Tabletille räätälöidyn telineen avulla siitä tulee kodin kiintopiste. Telineessä se on aina ladattuna ja helposti käytettävissä. Daily Board tekee näytöstä digitaalisen ilmoitustaulun, jolle saat näkymään perheen valokuvaalbumit, säätiedot sekä kellonajat. Tyylikäs muotoilu ja digitaalinen ilmoitustaulu, josta tulee osa kotiasi<br> Kahdeksan eri käyttäjäprofiilia antaa eri perheenjäsenille mahdollisuuden käyttää tablettia omiin kiinnostuksen kohteisiinsa ja omilla käyttäjätileillä eri sovelluksissa sekä palveluissa<br> Terävä Super AMOLED -näyttö 16:10-kuvasuhteella ja neljä tehokasta kaiutinta varmistavat parhaat elokuvaelämykset<br> S Pen ja pikalataus tarjoavat luovuutta ja tehokkuutta <br><br> Mobiilikäyttöjärjestelmä: Android<br> Käyttöjärjestelmän versio: 8.1<br> Näytön koko: 10.5"<br> Näytön resoluutio, pikseliä: 2560 x 1600<br> Tallennuskapasiteetti: 64 GB<br> SIM-korttipaikka
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei
Takuuaika kuukausina 24
Toimittajan väri Harmaa
Käyttöjärjestelmä Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Galaxy Tab S4 10.5 4G 64GB Grey
Takaisin ylös