Peugeot

Elektroninen Alaska-pippurimylly, valkoinen

SKU
HH848608
56,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Elektroninen Peugeot Alaska -pippurimyllyillä rouhit pippuria napin painalluksella. Helppo käyttää yhdellä kädellä, joka helpottaa ruoanlaittoa. Tutustu!
Elektronisesta Peugeot Alaska -pippurimyllyistä saat vastarouhittua pippuria helposti vain nappia painamalla. Yhdelläkin kädellä toimiva mylly helpottaa ruoanlaittoa, kun toinen käsi vapautuu ruoka-aineiden käsittelyyn ja kääntelyyn. Valkoisessa myllyssä on valo, joka syttyy käytön yhteydessä. Mekanismilla on elinikäinen takuu. <br><br><b> Korkeus 18 cm </B>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Elektroninen Alaska-pippurimylly, valkoinen
Takaisin ylös