Joseph Joseph

Elevate-veitset, 3 kpl

SKU
HH852680
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joseph Joseph Elevate -setissä juuresveitsi, kokkiveitsi, sahalaitainen yleisveitsi + suojatupit. Ergonomiset kahvat, terät ruostumatonta terästä. Osta nyt!
Joseph Joseph Elevate -veitsisettiin kuuluu juuresveitsi, kokkiveitsi, sahalaitainen yleisveitsi sekä suojatupit kaikille veitsille. Kaikkien veitsien ergonomisesti muotoilluissa kahvoissa on pidikkeet, joiden ansiosta veitsien teräosat eivät kosketa tasoa. Näin veitset pysyvät hygieenisenä ja työtaso puhtaana. Veitsien kahvaosat ovat muovia ja terät tarttumattomalla pinnoitteella pinnoitettua ruostumatonta terästä, jotka on helppo pitää puhtaana. Suosittelemme veitsille käsinpesua.

• Juuresveitsen pituus 9 cm
• Kokkiveitsen pituus 16 cm
• Yleisveitsen pituus 11 cm

Palkitut Joseph Joseph -tuotteet ovat tyylikkäästi ja käytännöllisesti muotoiltuja käyttötavaroita, joissa yhdistyvät järkevä tuotesuunnittelu, innovatiivinen design, ajankohtainen tyyli sekä erottuva värien käyttö.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Elevate-veitset, 3 kpl
Takaisin ylös