LEGO

Elves 41078: Skyran salaperäinen taivaslinna

SKU
HH839094
99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO Elves 41078: Skyran salaperäisessä taivaslinnassa on taikaportaali, jonka kautta Emily Jones pääsee palaamaan ihmisten maailmaan. 808 osaa. Tilaa nyt!
LEGO Elves 41078: Skyran salaperäisessä taivaslinnassa on taikaportaali, jonka kautta Emily Jones pääsee palaamaan haltioiden maailmasta takaisin ihmisten maailmaan. LEGO Elves -haltioilla on hallussaan kaikki neljä taika-avainta, jotka tarvitaan portaalin avaamiseksi. Nyt Emilyn ja veden haltia, Naida Jokisydämen, täytyy päästä upeaan Taivaslinnaan portaalin luo. Portaalin vartija Skyra pitää kuitenkin vartiota ylhäällä Nascha-pöllönsä kanssa. Auta haltioita kulkemaan villiintyneestä portista ja löytämään Naidan taikavoimien avulla kylpylän salaovi vesiputouksen takaa. Paljasta lumottu portaikko, josta pääsee laavakeittiön ohi ja selviää Skyran suojelevasta pegasoksesta sijoittaaksesi kaikki neljä avainta portaaliin. Mukana on kolme pienoishahmoa: Emily Jones, Naida Jokisydän ja Skyra sekä Kultahehku-pegasos ja Nascha-pöllö. Yhteensä 808 osaa. Ikäsuositus: 8––12 v. <bR><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Elves 41078: Skyran salaperäinen taivaslinna
Takaisin ylös