Finlayson

Emilie-pussilakanasetti vauvalle, valkoinen

SKU
HH845218
55,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vauvojen valkoinen J.F. by Finlayson Emilie -pussilakanasetti on kivipestyä, himmeästi kiiltävää pellavaa. Setissä pussilakana & tyynyliina. Tilaa nyt!
Vauvojen J.F. by Finlayson Emilie -pussilakanasetti on laadukasta, kivipestyä pellavaa, jossa on pellavalle luonnollinen, himmeä kiilto. Pellava lämmittää hyvin viileässä huoneessa, mutta tuntuu lämpimässä säässä viileältä. 100 % pellavaa. <Br><Br> J.F. by Finlayson -kodintekstiileissä on vaalittu Finlaysonin James Finlaysonin näkemystä kestävästä laadusta. Kodintekstiilit vain paranevat käytössä, ja niiden klassiset kuosit sekä hillityt värit kestävät aikaa. <Br><BR> • 1 pussilakana 85 x 125 cm • 1 tyynyliina 35 x 45 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Emilie-pussilakanasetti vauvalle, valkoinen
Takaisin ylös