Star Wars

Episodi VII -elektroninen valomiekka

SKU
HH862622
44,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Elektronisessa Star Wars Episodi VII -valomiekassa on ääniä, väloja + Bladebuilders-liitin, jolla sen voi yhdistää muihin Bladebuilders-leluihin. Tilaa nyt!
Elektroninen Star Wars Episodi VII -valomiekassa on valoja, ääniä ja Bladebuilders-liitin. Halutessasi voit yhdistää valomiekan Bladebuilders-järjestelmän muiden, erikseen myytävien osien kanssa ja muuttaa miekan uskomattomaksi aseeksi. Miekka toimii kolmella AAA-paristolla (ei sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 4+ v. <br><bR><b> Huom!</b> Toimitettavan miekan väri valikoituu sattumanvaraisesti. Miekan väriä ei voi valita. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Episodi VII -elektroninen valomiekka
Takaisin ylös