My Little Pony Equestria Girls

Equestria Girls Mini Doll School -leikkisetti

SKU
HH862614
Tarjoushinta 24,90 € norm. 49,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

My Little Pony Equestria Girls Mini Doll School -leikkisetillä pääsee ponityttöjen tanssiaisiin. Salin etuosassa on kiekko ja kiekkoa pyörittämällä voit tanssittaa tyttöjä. Setti sisältää yhden nuken. Tilaa nyt!
My Little Pony Equestria Girls Mini Doll School -leikkisetti vie sinut Twilight Sparkle ja Spike -ponityttöjen kanssa koulun tanssiaisiin. Koulusalin etuosassa on kiekko, jota pyörittämällä Equestria-nukke tanssii. Setti sisältää vain yhden nuken, osta muut nuket erikseen. Valokuvakopin lavasteita ja taustakuvia käyttämällä voit ottaa hauskoja valokuvia. Lisäksi mukana on musiikista vastaavan DJ Pon 3:n DJ-koppi. Ikäsuositus: 5+ v. <bR><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Equestria Girls Mini Doll School -leikkisetti
Takaisin ylös