My Little Pony Equestria Girls

Equestria Girls Wondercolts -moottoripyörä

SKU
HH841365
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

My Little Pony Equestria Girls: Wondercolts-moottoripyörä. Valmistaudu Ystävyyskisojen motocross-kilpailuun tyylikkäällä moottoripyörällä. Ostoksille!
Valmistaudu Equestria Girlsin Ystävyyskisojen motocross-kilpailuun tyylikkäällä Wondercolts-moottoripyörällä. Ponimaisessa, urheilullisessa moottoripyörässä on irrotettavat siivet, jotka voi pukea nukelle. Kyytiin mahtuu kaksi Equestria Girls -nukkea. Mukana on hiustyylin mukainen kilpailukypärä. Sisältää ainutkertaisen koodin, jonka skannaaminen avaa Equestria Girls -sovelluksen.

• Mitat (k x l x s): 27,9 x 35,6 x 8,3 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Equestria Girls Wondercolts -moottoripyörä
Takaisin ylös