ZyXEL

ES-105AV3 5-Porttinen Fast Ethernet-kytkin

SKU
HH1006633
12,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
ZyXEL ES-105A v3, viisiporttinen työpöytäkytkin, jolla on plug-and-play-rakenne, voi liittää kätevästi kotiverkkoon laitteet, kuten tietokoneet, verkon tallennuslaitteet ja tulostuspalvelimet.
5-porttinen työpöydän Fast Ethernet -kytkin - metallikotelo.

Useiden laitteiden kytkentä nopeasti ja luotettavasti.

ZyXEL ES-105A v3, viisiporttinen työpöytäkytkin, jolla on plug-and-play-rakenne, voi liittää kätevästi kotiverkkoon laitteet, kuten tietokoneet, verkon tallennuslaitteet ja tulostuspalvelimet. ES-105A v3 -kytkimessä on edistyneet korkean prioriteetin portit internetsurffauksen, online-pelaamisen, multimedian tai minkä tahansa korkean prioriteetin kaistanleveyttä vaativan sovelluksen suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen tehostukseen.

ES-105A v3 on IEEE 802.3az energiatehokas Ethernet -standardin mukainen, ja siinä energiansäästötoimintoja, jotka eivät vaaranna suorituskykyä.

Kompakti, tukeva rakenne vaihtoehtoisella seinäkiinnityksellä.

ZyXEL ES-105A v3 sopii mihin tahansa työympäristöön. Tyylikäs, kompakti metallikotelo seinäasennukseen soveltuvalla rakenteella antaa enemmän joustavuutta kiinteisiin kotiverkkoihin. Edullisessa luotettavassa sarjassa on viisi porttia kotiverkon laajennustarpeisiin.

Lisätietoja
Toimittajan väri Metalli
Tallennustila (Gt) Ei tietoa
Massamuisti (Gt) Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 36
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ES-105AV3 5-Porttinen Fast Ethernet-kytkin
Takaisin ylös