Fiskars

Essential-kattila, 3 l

SKU
HH853194
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Fiskars Essential -kattila on ruostumatonta terästä. Pohja jakaa lämmön tasaisesti, jolloin ruoka kypsyy nopeammin. Bakeliittikahvat. Vet. 3 l. Tilaa nyt!
Fiskars Essential -kattila soveltuu jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Kaikille liesille sopivassa, kannellisessa kattilassa on kestävä runko, joka on ruostumatonta terästä. Pohja jakaa lämmön tasaisesti kattilan reunoille, jolloin ruoka kypsyy nopeammin ja energiaa säästyy. Molemmilla sivuilla kuumenemattomat bakeliittikahvat, joista saa hyvän otteen. Konepesun kestävä. <bR><bR><b> Vetoisuus 3 l </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Essential-kattila, 3 l
Takaisin ylös