Britax/römer

EVOLVA 123 Plus -turvaistuin, Black Marble/musta

SKU
HH852411
249,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Britax/Römer EVOLVA 123 Plus -turvaistuin 9-36 kg lapselle. Korkeat sivutuet tuovat törmäyssuojaa. Monia säätömahdollisuuksia. Väri: Black Marble. Osta nyt!
Britax/Römer EVOLVA 123 Plus on pehmeä, kasvot menosuuntaan asennettava turvaistuin 9-36-kiloisille lapsille. Aluksi lapsi (9-18 kg) matkustaa kiinnitettynä istuimen viisipistevaljaisiin, joiden kireys vahvistetaan CLICK & SAFE -mekanismilla. Istuin kiinnitetään auton kolmipisteturvavyöllä. Kun lapsi painaa yli 15 kiloa, hän voi istua tuolissa auton kolmipisteturvavöillä kiinnitettynä. Istuimen turvavyönohjain auttaa asentamaan kolmispisteturvavyön oikein lapsen olan ja lonkan kohdalta.

EVOLVA-istuimessa tehokasta törmäyssuojaa antavat korkeat ja pehmustetut sivutuet. Valjaiden rintapehmusteet vähentävät eteen suuntautuvaa liikettä törmäystilanteissa. Matkustusmukavuutta istuimeen tuo moneen asentoon säädettävä selkänoja, joka mahdollistaa lapselle miellyttävän nukkuma-asennon. Myös pääntuki on säädettävissä useaan eri asentoon. Istuimen toisella sivulla on ulosvedettävä muki- ja välipalapidike. Pehmustettu päällinen on nopeasti irrotettavissa pesuun ilman vöiden pujottelua.

BRITAX/RÖMER EVOLVA 123 PLUS -TURVAISTUIN:
• Ryhmä 1/2/3; soveltuu 9--36-kiloiselle lapselle
• ECE R44 rev 04 -hyväksytty
• Asennus kasvot menosuuntaan auton kolmipisteturvavyöllä
• Mitat (k x l x s): 61-72 cm; 50 cm; 52 cm
• 7,7 kg
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EVOLVA 123 Plus -turvaistuin, Black Marble/musta
Takaisin ylös