Britax/römer

Evolva 123 Plus -turvaistuin, harmaa-musta

SKU
HH698060
254,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pehmeässä, kasvot menosuuntaan asennettavassa Britax Evolva 123 Plus -turvaistuimessa lapsi matkustaa pitkään. Lue lisää ja tilaa!
Pehmeässä, kasvot menosuuntaan asennettavassa Britax Evolva 123 Plus -turvaistuimessa lapsesi matkustaa pitkään. Pitkäikäisessä istuimessa on pienemmälle lapselle (9–18 kg) istuinvaljaat, joiden ansiosta lapsi matkustaa turvallisesti tuolissaan. Matkustusmukavuutta lisää pääntuki, joka voidaan säätää kuuteen eri asentoon. Kun lapsi painaa yli 15 kg (n.4–12 v.), hän voi alkaa istumaan tuolissa auton turvavöihin kiinnitettynä. Tällöin pääntukea voidaan nostaa lapsen kasvaessa. Istuimessa olevat korkeat sivutuet takaavat tehokkaan törmäyssuojan ja mahdollistavat lapselle miellyttävän nukkuma-asennon. Myös istuinkaltevuus on säädettävissä pysty- ja lepoasentoon. Valjaiden rintapehmusteet lisäävät turvallisuutta ja ”click-and-safe” -mekanismilla varmistat, että valjaat tulevat sopivan kireälle. Matkustusmukavuutta lisäävät istuinosan molemmin puolin ulosvedettävät mukitelineet. Konepestävä päällinen (pesu 40°).

ECE R44 rev 04: Hyväksytty kasvot menosuuntaan asennettuna sekä istuimen omia valjaita käyttäen 9–18 kilon painoisille että auton turvavöitä käyttäen 15–36 kilon painoisille lapsille.

BRITAX EVOLVA 123 PLUS -TURVAISTUIN:
• Ikäsuositus 9 kk–12 vuotta
• Pääntuessa valjaiden ja turvavyön korkeuden pikasäätö
• Selkänoja kokonaispituus ilman valjaita jopa 73 cm
• Väri: Black Ash
• Kahden vuoden takuu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Evolva 123 Plus -turvaistuin, harmaa-musta
Takaisin ylös