Britax/römer

Evolva 123 Plus -turvaistuin, harmaa-musta

SKU
HH698060
254,00 €
Tilaa 18.12. mennessä ja saat paketin jouluksi
Pääkaupunkiseudun paketit 20.12. mennessä

Katso tarkemmat tiedot täältä. (koskee vain varastotuotteita)

Loppu verkkokaupan varastosta
Pehmeässä, kasvot menosuuntaan asennettavassa Britax Evolva 123 Plus -turvaistuimessa lapsi matkustaa pitkään. Lue lisää ja tilaa!
Pehmeässä, kasvot menosuuntaan asennettavassa Britax Evolva 123 Plus -turvaistuimessa lapsesi matkustaa pitkään. Pitkäikäisessä istuimessa on pienemmälle lapselle (9–18 kg) istuinvaljaat, joiden ansiosta lapsi matkustaa turvallisesti tuolissaan. Matkustusmukavuutta lisää pääntuki, joka voidaan säätää kuuteen eri asentoon. Kun lapsi painaa yli 15 kg (n.4–12 v.), hän voi alkaa istumaan tuolissa auton turvavöihin kiinnitettynä. Tällöin pääntukea voidaan nostaa lapsen kasvaessa. Istuimessa olevat korkeat sivutuet takaavat tehokkaan törmäyssuojan ja mahdollistavat lapselle miellyttävän nukkuma-asennon. Myös istuinkaltevuus on säädettävissä pysty- ja lepoasentoon. Valjaiden rintapehmusteet lisäävät turvallisuutta ja ”click-and-safe” -mekanismilla varmistat, että valjaat tulevat sopivan kireälle. Matkustusmukavuutta lisäävät istuinosan molemmin puolin ulosvedettävät mukitelineet. Konepestävä päällinen (pesu 40°).

ECE R44 rev 04: Hyväksytty kasvot menosuuntaan asennettuna sekä istuimen omia valjaita käyttäen 9–18 kilon painoisille että auton turvavöitä käyttäen 15–36 kilon painoisille lapsille.

BRITAX EVOLVA 123 PLUS -TURVAISTUIN:
• Ikäsuositus 9 kk–12 vuotta
• Pääntuessa valjaiden ja turvavyön korkeuden pikasäätö
• Selkänoja kokonaispituus ilman valjaita jopa 73 cm
• Väri: Black Ash
• Kahden vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Evolva 123 Plus -turvaistuin, harmaa-musta
Takaisin ylös