Katso iso kuva
SAFE-virusturva "Attach", 1 vuosi 1 tietokone

F-Secure
SAFE-virusturva "Attach", 1 vuosi 1 tietokone

39,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Kun maailman paras suojaus on hyvä taso.

SAFE:ssa yhdistyvä F-Securen palkitut teknologiat yhdeksi yhtenäiseksi tietoturvaratkaisuksi kaikille laitteillesi. Yhdellä palvelulla virussuojaat koko perheesi verkon käytön.

F-Secure SAFE on helppokäyttöinen tietoturvaratkaisu PC- ja Mac-tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Tähän pakettiin saat liitettyä yhden tietokoneen (PC/Mac). Asentaminen on helppoa ja nopeaa. Kun saat uuden laitteen, voit siirtää suojauksen vanhasta laitteesta uuteen tai lisätä myöhemmin laitteita tilaukseesi.

F-Secure SAFE suojaa kaikkia laitteitasi haittaohjelmilta, hakkereilta, tietomurroilta ja muilta verkon vaaroilta. Se pitää myös lapsesi turvassa. Päätät, mitä sisältöjä lapsesi näkevät ja milloin he voivat käyttää verkkoa. Jos älypuhelimesi tai tablettisi katoaa tai varastetaan, F‑Secure SAFE auttaa löytämään laitteen. Turvallinen surffailu, verkkopankin käyttö ja nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Käytitpä mitä laitetta tahansa, F‑Secure SAFE suojaa yksityisyytesi. Saat parhaan mahdollisen suojan laitteillesi, eikä sinun helpon asennuksen jälkeen tarvitse miettiä suojausta.

• Pakettiin ei kuulu mediaa (PC- tai DVD-levyä). Aktivointi ja ohjelmiston lataaminen suoritetaan F-Securen verkkosivuilla. Järjestelmävaatimukset:
PC
• Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 8.1 ja 8 (ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta, näitä on esim. alkusarjan Windows RT -tableteissa), Windows 7 (kaikki versiot), Windows Vista (Service Pack 2 tai uudempi), Windows XP (32-bittinen, Service Pack 3 tai uudempi)
• Suoritin: Vähintään Intel Pentium 4
• Muisti: 1 Gt tai enemmän
• Levytila: 1,2 Gt vapaata levytilaa
• Nopea Internet-yhteys tilauksen vahvistamiseen ja päivitysten vastaanottamiseen

Järjestelmän on oltava Microsoftin määrittämien Windowsin vähimmäisvaatimusten mukainen. Windows XP-järjestelmässä vähimmäisvaatimukset ovat Intel Pentium III 1 GHz -tasonsuoritin ja 512 Mt muistia

Mac
• Tuetut käyttöjärjestelmät: OS X -versiot 10.9 (Mavericks), 10.8 (Mountain Lion), 10.7 (Lion), 10.6 (Snow Leopard, versio 10.6.8 tai uudempi)
• Prosessori: Intel Pentium 4 tai vastaava
• Muisti: 1 Gt tai enemmän
• Levytila: 800 Mt vapaata levytilaa
• Nopea Internet-yhteys tilauksen vahvistamiseen ja päivitysten vastaanottamiseen

Älypuhelimet ja tabletit • Tuetut käyttöjärjestelmät: Android 2.3.3 tai uudempi, iOS 6 tai uudempi, Windows Phone 8 tai 8.1.

Jos haluat vielä paremman suojan, suosittelemme tervettä epäluuloa verkossa asioidessasi. Ellet ole absoluuttisen varma, että tunnet viestin lähettäjän tai yrityksen, jonka verkkosivulla olet, älä klikkaa linkkejä - etenkään niitä linkkejä, jotka siinä tilanteessa vaikuttavat olevan juuri niitä, joita pitäisi klikata. Vältä myös epämääräisillä nettisivuilla tarjottavia tuntemattomia ilmaisohjelmia.Kerro kaverille