Ultrasun

Face Anti-Pigmentation SPF50+ -aurinkovoide, 50 ml

SKU
HH836382
31,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Face Anti-Pigmentation SPF50+ -aurinkovoide sopii kasvojen herkälle iholle. Ehkäisee pigmenttihäiriöitä ja häivyttää juonteita. Tilaa nyt!
Ultrasun Face Anti-Pigmentation SPF50+ on ammattilaisten kehittämä, helposti levittyvä aurinkovoide, joka sopii erityisesti kasvojen herkälle iholle. Tehokkaan 50+ suojan antava aurinkovoide suojaa kasvoja äärimmäisen tehokkaasti, ehkäisee pigmenttihäiriöitä, palauttaa ihon optimaalisen kosteuden ja häivyttää ihon juonteita. Tämä miellyttävän tuntuinen, antioksidantteja sisältävä voide ei sisällä hajusteita eikä emulgointi- tai säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 50 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Face Anti-Pigmentation SPF50+ -aurinkovoide, 50 ml
Takaisin ylös