Familon Home

Ultra Vinoruutu -pussilakanasetti, tummanharmaa

SKU
HH857542
Tarjoushinta 35,92 € norm. 44,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kaksiosaisessa Familon Home Ultra Vinoruutu -pussilakanasetissä on tyylikäs tummanharmaa vinoruudutus. Pehmeää puuvillaa. Tilaa Hobby Hallista!
Familon Home Ultra Vinoruutu -pussilakanassa ja tyynyliinassa on hauska, tummanharmaa vinoruudutus valkealla pohjalla. Tyynyliina on molemmin puolin samanlainen, mutta pussilakanan toisella puolella on tiheämpi harmaa kuviointi. Ylellisen pehmeä pussilakanasetti on 100 % puuvillaa. <bR><bR> • 1 pussilakana 150 x 210 cm<br> • 1 tyynyliina 55 x 65 cm <bR><br> Familon Home Ultra on Familonin vuonna 2016 lanseeraama sisustustekstiilimallisto, joka tuo kotiisi raikkaan skandinaavisia, selkeitä linjoja sekä yksinkertaisia kuoseja.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Familon -20 %
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ultra Vinoruutu -pussilakanasetti, tummanharmaa
Takaisin ylös