Familon

Karhunen-rullapatja + -lisäpala, lasten, kuvioitu

SKU
HH849612
Tarjoushinta 45,43 € norm. 64,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Familon Karhunen -rullapatja käy lasten sänkyyn. Lisäpalan ansiosta se käy myös isommalle lapselle. Kuvioitu puuvillapäällinen, täyte vaahtomuovia. Tutustu!
Familon Karhunen -rullapatja on oiva valinta lasten sänkyyn, sillä mukana olevan lisäpalan ansiosta se kasvaa lapsesi mukana. Rullapatjassa on graafisen leikkisillä kuvioilla koristeltu puuvillapäällinen. Täyte on E-23-vaahtomuovia. Vetoketjulla suljettavan päällisen voi irrottaa pesua varten (40 °C). <br><br><b> • Patjan mitat: 75 x 130 x 7 cm<br> • Jatkopalan mitat: 75 x 30 x 7 cm</b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Karhunen-rullapatja + -lisäpala, lasten, kuvioitu
Takaisin ylös