Etusivu Koti ja sisustus MAKUUHUONE Tyynyt Familon Outlast® Super -tyyny, valkoinen
Katso iso kuva
Outlast® Super -tyyny, valkoinen

Familon
Outlast® Super -tyyny, valkoinen

55,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Irrotettavalla päällisellä varustettu Familon Outlast® Super on yksilöllisesti lämpöä säätelevä puolikorkea tyyny, joka on ainutlaatuisen mukava, ylellinen sekä ympäristöystävällinen valinta makuuhuoneeseesi. Familon Outlast Super®-tyynyn korkeus miellyttää useimpia, ja tyyny soveltuu hyvin kyljellään nukkujalle.

Viileän tyynyn päällispuolella on astronauttien pukuihin kehitetty Outlast®-erikoiskangas, joka säätelee kehon lämpötilaa pitäen olon tasalämpöisenä koko yön. Ihon lämmönsäätelyyn vaikuttavan Outlast®-materiaalin Thermocules-lämpösolut pitävät kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä. Alun perin Outlast®-materiaali on kehitetty astronauttien pukuja varten. Puolikorkea tyyny säätelee yksilöllisesti lämpöä olematta liian kuuma tai kylmä. Näin tyyny on aina sopivan lämpöinen, jolloin voit nukkua entistä levollisemmin.

Puolikorkean Familon Outlast® Super -tyynyn täyte on hyvin muotoutuvaa, kuohkeaa Comforel Eco® -polyesteripallokuitua (550 g). Tyynyn ylellinen päälliskangas on toiselta puolelta puuvilla-twilliä, raidallisella puolella alla on lämpöä tasaava Outlast®-erikoiskangas. Irrotettavan ja koneessa pestävän päällisen ansiosta tuote sopii monelle nukkujalle, ja sitä voidaan käyttää myös tavallisena tyynynä. Allergisoimaton tuote.

Mitat: 50 x 60 cmKerro kaverille