Etusivu Koti ja sisustus MAKUUHUONE Tyynyt Familon Outlast®-tyyny, valkoinen
Katso iso kuva
Outlast®-tyyny, valkoinen
Familon Feeling-tyyny, 600 g, valkoinen
Familon
34,90 € (norm. 46,90 €)
Pioni Muotoonommeltu satiinilakana, viininpunainen
Pioni
11,90 € (norm. 19,90 €)
Vallila Päivänsäde-tyynyliina, minttu
Vallila
7,90 € (norm. 11,90 €)

Familon
Outlast®-tyyny, valkoinen

52,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Familon Outlast® on yksilöllisesti lämpöä säätelevä tyyny, joka on ainutlaatuisen mukava, ylellinen sekä ympäristöystävällinen valinta makuuhuoneeseesi. Familon Outlast®-tyynyn korkeus miellyttää useimpia, ja tyyny soveltuu hyvin kyljellään nukkujalle.

Tyynyn päällispuolella on Outlast®-erikoiskangas, joka säätelee kehon lämpötilaa pitäen olon tasalämpöisenä koko yön. Ihon lämmönsäätelyyn vaikuttavan Outlast®-materiaalin Thermocules-lämpösolut pitävät kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä. Alun perin Outlast®-materiaali on kehitetty astronauttien pukuja varten. Puolikorkea tyyny säätelee yksilöllisesti lämpöä olematta liian kuuma tai kylmä. Näin tyyny on aina sopivan lämpöinen, jolloin voit nukkua entistä levollisemmin.

Puolikorkean Familon Outlast® -tyynyn täyte on hyvin muotoutuvaa, kuohkeaa Comforel Eco® -polyesteripallokuitua (550 g). Tyynyn ylellinen päälliskangas on puuvillaa, raidallisella puolella on alla lämpöä tasaava Outlast®-erikoiskangas. Outlast®-ominaisuus säilyy myös pesusta toiseen, joten voit pestä helppohoitoisen tyynyn 60 asteessa. Allergisoimaton tuote.

Mitat: 50 x 60 cmKerro kaverille