Familon

Princess-joustinsänky, valkoinen

SKU
HH847765
Tarjoushinta 399,20 € norm. 499,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Familon Princess -sängyssä on pussijousitus, joka tukee kehoa erinomaisesti. Mukana on jalat. Valkoinen. Ostoksille!
Familon Princess on laadukas ja tyylikäs kotimainen joustinsänky. Valkoisella neuloskankaalla verhoillussa Familon Princess -sängyssä on napakka, 2 mm paksu pussijousisto.<br><br> Pussijousitus tukee kehoa erinomaisesti, sillä jokainen jousi joustaa itsenäisesti. Sijauspatja ei kuulu hintaan.<br><br><b> Mukana alumiinijalat</b><br> Pakettiin kuuluu alumiinista valmistetut Tiima-jalat.<br><br> • Koko: 80 x 200 cm <br>• Nukkujan enimmäispaino 100 kg <br>• Sängyn kokonaiskorkeus 50 cm<br><br> Familon juhlistaa 50-vuotista taivaltaan lanseeraamalla juhlavuoden kunniaksi uusia tuotteita!
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Familon -20 %
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Princess-joustinsänky, valkoinen
Takaisin ylös