Maxi-Cosi

Familyfix -ISOFIX-jalusta

SKU
HH463709
209,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Maxi-Cosi Familyfix ISOFIX-jalustalla Maxi-Cosi Familyfix -istuimien asennus autoon käy näppärästi. Auton ISOFIX-kiinnikkeisiin kiinnitettävässä jalustassa on ääni- ja valomerkit, joiden avulla voit varmistua siitä, että sekä jalusta että istuin ovat asennettu oikein autoon. Lisäksi jalustassa on auton lattiaa vasten asennettava, säädettävä tuki. Turvaistuin nostetaan vain jalustan päälle, jolloin istuin kiinnittyy jalustaan automaattisesti. Jalusta soveltuu käytettäväksi Maxi-Cosi CabrioFix, Maxi-Cosi Pebble 0+- sekä Maxi-Cosi Pearl -turvaistuinten kanssa (Huom! Istuin ei sis. hintaan. Tilaa erikseen).
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Familyfix -ISOFIX-jalusta
Takaisin ylös