Remington

FC1000GP Reveal -lahjapakkaus

SKU
HH870629
119,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Upea Remington Reveal -lahjapakkaus sisältää kasvoharjan, tarkkuustrimmerin ja pinsetit. Tutustu!
Remington Reveal -kasvoharja puhdistaa epäpuhtaudet ihohuokosista ja poistaa kuollutta ihosolukkoa huomattavasti tavanomaista puhdistusta tehokkaammin. Ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Ihosi on silminnähden heleämpi!

Voit valita kolmesta nopeusvaihtoehdosta sopivan. 60 sekunnin ajastin ilmoittaa 20 sekunnin välein, kun on aika siirtyä seuraavaan alueeseen. Minuutti päivässä riittää! Reveal -kasvoharja on ladattava – yhdellä latauksella jopa 30 käyttökertaa. Laite on vedenkestävä ja soveltuu käytettäväksi myös suihkussa. Mukana 3 vaihdettavaa harjaosaa: normaali, ylellinen LUXE sekä Extra Sensitive hellään puhdistukseen.

Remington Reveal -tarkkuustrimmeri tarjoaa kaikki mitä tarvitset kasvojen ihokarvojen poistoon ja kulmakarvojen muotoiluun. Tuloksena on siisti, sileä iho ja täydellisesti muotoillut kulmakarvat. Laitteessa on kaksi erikokoista trimmeriä, joista pienempi on tarkoitettu erityisesti yksityiskohtaiseen, tarkkaan trimmaukseen, kuten kulmakarvojen muotoiluun. Mukana 1 AAA-paristo

Pinseteillä poistat häiritsevä ihokarvat nopeasti ja helposti. Pinsettien LED-valo helpottaa poistamaan hennoimmatkin ihokarvat. Mukana 3 kpl nappiparistoja.

Pakkaukseen kuuluu lisäksi hiuspanta sekä ylellinen säilytyslaukku.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FC1000GP Reveal -lahjapakkaus
Takaisin ylös