Barbie

Feature Co-Lead -nukke

SKU
HH863688
44,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Barbie Feature Co-Lead -nukella on leijulauta, jossa liikkeestä aktivoituvia ääniä ja valoja. Leiki Star Light Adventure -seikkailuja. Tilaa lahjaksi!
Barbie Feature Co-Lead -nukella voit leikkiä avaruusleikkejä Star Light Adventure -tarinan hengessä. Nukella leijulauta, jossa on liikkeestä aktivoituvia ääniä ja valoja. Leijulaudan päällä oleva Barbie näyttää siltä, kun se lentäisi aivan oikeasti. Toimii kolmella LR44-nappiparistoilla (sis. pakkaukseen). Ikäsuositus: 3+ v. <br><bR><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Feature Co-Lead -nukke
Takaisin ylös