Familon

Feeling-tyyny, 600 g, valkoinen

SKU
HH825404
46,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Keskikorkea Familon Feeling -tyyny (600 g) tukee päätä ja niskaa. Muotoutuva täyte ja ylellinen päällinen. Allergisoimaton. Tutustu!
Untuvaisen ylellisen tuntuisessa Familon Feeling -tyynyssä on Comforel® Cocoon Eco -polyesterikuitutäyte (600 g), joka tukee miellyttävästi päätä ja niskaa kaikissa uniasennoissa. Kimmoisan, muotoutuvan ja hienostuneesti viimeistellyn tyyny päällinen on silkkisen pehmeää puuvillaa. Familon Feeling -tyyny on helppohoitoinen, turvallinen, kestävä sekä allergisoimaton tuote. Keskikorkeassa tyynyssä (600 g) on hopeanväriset tereet.

Koko: 50 x 60 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Feeling-tyyny, 600 g, valkoinen
Takaisin ylös