Apple iPad 9.7 LTE (2018, 128 GB) tabletti, MR732HC/A 890351584

Apple iPad 9.7 LTE (2018, 128 GB) tabletti, MR732HC/A 890351584

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
589 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

A10 Fusion ‑siru. Suorituskykyiseksi syntynyt.
64-bittinen arkkitehtuuri. Neliytiminen rakenne. Yli 3,3 miljardia transistoria. Suomeksi: iPad on uskomattoman nopea. Siitä on paljon apua, kun haluat editoida 4K-videota, pelata graafisesti vaativia pelejä tai kokea uusimmat lisätyn todellisuuden apit.
Se tekee helpoksi tehdä kaikkea yhtä aikaa.
iPadissa riittää tehoa useiden appien käyttämiseen kerralla. Voit työstää samaan aikaan liiketoimintasuunnitelmaasi, tehdä tutkimusta verkossa ja soittaa kollegallesi FaceTime-puhelun. Se on jopa helpompaa kuin miltä se kuulostaa.
Kiehtovin tapa kokea lisätty todellisuus.
Lisätty todellisuus (AR) on uusi teknologia, joka tuo virtuaaliset kohteet reaalimaailmaan. Kaikki iPadissa – aina näytöstä ja laskentatehosta kameroihin ja liiketunnistimiin saakka – on suunniteltu tekemään lisätyn todellisuuden apeista taianomaisempia kuin koskaan aikaisemmin.
Kirjoita ylös mitä vain mieleen juolahtaa.
iPad on aina ollut omiaan ajatusten kirjaamiseen. Ja nyt siihen on uusi keino. Kirjoita muistiinpanoja, maalaa vesiväreillä tai allekirjoita sopimus. Apple Pencilin avulla voit tehdä sen pikselintarkalla täsmällisyydellä ja herkkyydellä. Voit käyttää sitä yhtä luontevasti kuin kynää, mutta voit kuitenkin tehdä sillä huomattavasti enemmän eri asioita.
Kaksi loistokameraa, jotka osaavat muutakin kuin ottaa upeita kuvia.
Sisäänrakennetuilla etu- ja takakameroilla voit ottaa vaikuttavia kuvia ja kuvata elokuvamaisia videoita, skannata dokumentteja, soittaa FaceTime-puheluita tai jopa luoda pohjapiirroksen lisätyn todellisuuden avulla.
Kytke ja kirjoita millä tahansa Bluetooth-näppäimistöllä.
Tarvitseeko sinun istua alas nakuttamaan tutkimusartikkelia, sähköpostiviestiä tai hittielokuvan käsikirjoitusta? iPadissa on intuitiivinen näyttönäppäimistö, mutta se on yhteensopiva myös kaikenlaisten Bluetooth-näppäimistöjen kanssa. Pullollaan tehokkaita vakioappeja.
Leikkaa raita GarageBandilla, luo innostava esitys Keynotella tai kuvaa ja editoi lyhytelokuva iMoviella. iPadin mukana tulee kokoelma Applen appeja, joten voit aloittaa luomisen heti kättelyssä. Yli miljoonan iPad-apin ansiosta iPadin taidot ovat lukemattomat.
Jokainen 1,3 miljoonasta iPad-apista on suunniteltu nimenomaan suurelle iPadin näytölle. Appeja löytyy kaikkeen mitä haluat tehdä – valokuvaukseen, piirtämiseen tai vain töiden paiskimiseen. Lisäksi uusien suosikkiappiesi etsiminen App Storesta sujuu yhtä helposti kuin siellä vieraileminenkin, koska editorimme valikoivat aina parhaat kaikesta uudesta ja kiinnostavasta.
Ohut, kevyt ja kestävä.Ja kolme upeaa väriä.
Vain 469 g painoinen ja 7,5 mm ohut iPad kulkee vaivattomasti sinne minne sinäkin. Se on tehty kestämään, joten voit rauhassa ottaa sen mukaan minne tahansa. Lisäksi se on aivan yhtä tyylikäs kuin kannettavakin. Värivaihtoehdot ovat hopea, tähtiharmaa ja uusi kulta. Wi-Fi ja 4G LTE. Verkkoon missä vain.
iPadissa on jopa 866 Mb/s Wi‑Fi-nopeudet ja jopa 300 Mb/s 4G LTE ‑nopeudet. Kun lisäät siihen Apple SIMin, voit muodostaa yhteyden matkapuhelinverkkoihin yli 180 maassa ja alueella.2 Voit siis aina katsoa suosikkiohjelmaasi töihin matkatessasi, lähettää sähköposti­viestin lennossa tai julkaista lomakuvia matkasi aikana.
10 tuntia akunkestoa yhdellä latauksella.
Koko päivän kestävän akun ansiosta iPad tarjoaa sinulle enemmän aikaa surffata, kirjoittaa, piirtää, työskennellä sekä tehdä ostoksia ja mitä tahansa muuta, mitä sinun tarvitsee tehdä latausten välillä.
Pidä asiat järjestyksessä, turvassa ja aina matkassa mukana.
iCloud pitää esimerkiksi kuvasi, tiedostosi ja muistiinpanosi suojattuina ja kätevästi käsillä kaikilla laitteillasi. Lisäksi Tiedostot-appi kokoaa yhteen paikkaan kaikentyyppiset tiedostosi, mukaan lukien pilvipalveluihin kuten Google Driveen, OneDriveen ja Boxiin tallentamasi tiedostot.
Pyyhkäise, nipistä, napauta. Niin helppoa se on.
iPad on suunniteltu niin, että se on kuin toinen luonto – vaikka et olisi sitä aiemmin käyttänytkään. Multi-Touch-eleillä voit esimerkiksi selata valokuvia, muokata dokumentteja ja järjestellä tiedostojasi yksinkertaisesti vain koskettamalla tyylikästä 9,7 tuuman Retina–näyttöä.
Dock. Suorinta tietä lempiappeihisi.
iOS 11:n ansiosta uusi Dock on vain pyyhkäisyn päässä. Niinpä apista toiseen siirtyminen käy helposti ilman Koti-valikkoon palaamista. Lisää lempiappisi Dockiin. Tai avaa monta appia hetkessä suoraan siitä. Vedä tästä, pudota tuonne.
Erityisesti Multi-Touchille suunnitellun vedä ja pudota ‑toiminnon avulla on helppo siirtää tekstiä, kuvia ja tiedostoja appien välillä pelkästään koskettamalla niitä. Tee dokumenteistasi innostavampia pudottamalla niihin kuvia. Tai lisää vain liite sähköpostiviestiin. Voit jopa valita siirrettäväksi useita kohteita muutamalla napautuksella. Retina-näyttö. Yhtä kaunis kuin monikäyttöinen.
9,7 tuuman Retina-näyttö on mukaansatempaava tapa kokea kaikenlaisia asioita, joita voit tehdä iPadilla. Kirjoititpa sitten liiketoimintasuunnitelmaa tai maalasit mestariteosta, tilava näyttö tarjoaa niin vaikuttavaa elävyyttä ja selkeyttä, että et voi olla koskettamatta sitä. Ja sehän juuri on tarkoituskin.
Poista lukitus turvallisesti ja tee helposti ostoksia Touch ID:llä.
Touch ID:llä avaat iPadin lukituksen helposti ja turvallisesti. Voit myös tehdä ostoksia kätevästi ja turvallisesti Apple Paylla. Laitat vain sormesi Touch ID ‑tunnistimelle, siinä kaikki.
Jokaiselle suunniteltu.
Tehokkain teknologia on sellaista, jota jokainen voi käyttää. Tämän vuoksi iPadissa on monia apuominaisuuksia, jotka liittyvät näköön, kuuloon, motorisiin kykyihin sekä oppimis-, luku- ja kirjoitustaitoon. Voit puhua Sirille yksinkertaisesti kirjoittamalla. Paranna näkyvyyttä muokkaamalla näytön värejä. Tai kuuntele näytön sisältöä ääneen luettuna.
Lisää iPadiisi uusia ulottuvuuksia.
Jotta saat joka päivä kaiken irti iPadista, sille on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, kuten kestäviä koteloita ja kansia, Apple Pencil ja Bluetooth-näppäimistöjä. Valokuvauksesta, pelaamisesta tai musiikista kiinnostuneille on tarjolla vielä enemmän lisävarusteita.

Tekniset tiedot

12

kyllä

kyllä

2 GB

Retina display 9.7-inch (diagonal) LED-backlit Multi-Touch display with IPS technology 2048-by-1536-pixel resolution at 264 ppi Fingerprint-resistant oleophobic coating Supports Apple Pencil

iOS 11

1080p HD video recording Slo‑mo (120 fps) Time-lapse video with stabilization Video image stabilization Body and face detection 3x video zoom Video geotagging

kyllä

Quad-Core

Wi-Fi 128GB

PowerVR Series7XT Plus

8

kyllä

4G

Bluetooth 4.2

GLONASS, GPS

0.478 kg

24.0 cm

0.75 cm

16.95 cm

10

A10 Fusion chip with 64-bit architecture Embedded M10 coprocessor

9.7

A10 Fusion chip with 64-bit architecture Embedded M10 coprocessor

Kyllä

9.7 ”

8-megapixel camera Live Photos Autofocus Panorama (up to 43 megapixels) HDR for photos Exposure control Burst mode Tap to focus Timer mode ƒ/2.4 aperture Five-element lens Hybrid IR filter Backside illumination Auto image stabilization Body and face detection Photo geotagging FaceTime HD Camera 1.2-megapixel photos Live Photos ƒ/2.2 aperture Retina Flash 720p HD video recording Backside illumination HDR for photos and videos Body and face detection Burst mode Exposure control Timer mode

1

128 GB

läikiv

kyllä

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.