Apple Cinema Display 27", MC007ZM/A 999844276

Apple Cinema Display 27", MC007ZM/A 999844276

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
1079 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

LED Cinema Display on paras mahdollinen lisävaruste parhaalle mahdolliselle kannettavalle ja siinä on kehittynyttä LED-tekniikkaa ja upea lasinäyttö, joka ulottuu reunasta reunaan. Kaikilta suunnilta upeassa LED Cinema Display -näytössä on huippuohut profiili, joka saa aikaan virtaviivaisen työpisteen.Mini-DisplayPort
LED Cinema Display liitetään uuteen MacBookiin, MacBook Prohon tai MacBook Airiin pienellä Mini-DisplayPort-liittimellä. Muiden näyttöliittimien kanssa joudut kohdistamaan nastoja ja pyörittelemään ruuveja. Uusi Mini-DisplayPort-liitin on helppo kaikilla tavoilla. MagSafe-liitin
LED Cinema Display sisältää MagSafe-liittimen, joka antaa uudelle MacBookille virtaa ja lataa sitä. Liitin on valmiina pöydällä odottamassa. Kannettavan mukana tulleen virtalähteen johtoa ei tarvitse avata. Jätä se kassiisi. USB 2.0 -portit
Näytön takana on kolme virransyötöllä varustettua USB-porttia. Saat ne – sekä sisäisen iSight-kameran, mikrofonin ja kaiuttimet – käyttöösi, kun liität USB-liittimen uuteen MacBookiin. Voit liittää tulostimen, kameran, iPodin, iPhonen tai mitä tahansa haluatkin. Ne pysyvät liitettyinä, kun sinä otat MacBookin ja lähdet liikkeelle. Laajennettu työpöytä
Kun liität MacBookin, MacBook Pron tai MacBook Airin LED Cinema Display -näyttöön, se on kuin siirtyisit ensimmäiseen luokkaan. LEDien edut
LED-tekniikasta on puhuttu paljon. Mikä siinä on niin hienoa? Monet asiat. LEDit ovat puolijohdevalonlähteitä, jotka syttyvät nopeasti, joten sinun ei tarvitse odottaa näyttöä, kun liität uuden MacBookin, MacBook Pron tai MacBook Airin. Koet koko kirkkauden välittömästi. Ja koska LEDeissä ei ole elohopeaa, sitä ei vapaudu kierrätyksen tai hävittämisen aikana. Sisäinen iSight, mikrofoni ja kaiuttimet.
Siirtymisen liikkeellä olemisesta pöydän ääressä työskentelyyn ei pitäisi keskeyttää työskentelyä. Se on LED Cinema Display -näytön ja sen sisäisen iSight-kameran, mikrofonin ja kaiuttimien ideana. Liitä uusi MacBook – jättäen sen avoimeksi tai suljetuksi – ja voit videokeskustella ja kuunnella musiikkia aivan kuten olisit pöytäkoneen ääressä. Pehmeästi liikkuva sarana
Voit kääntää LED Cinema Display -näyttöä ja saat aina parhaan mahdollisen katselukulman työympäristöösi nähden. Sen pehmeästi liikkuvan saranan ansiosta säätäminen on vaivatonta. Voit valita kulman väliltä -5 - 25 astetta.

Tekniset tiedot

375 cd/m²

Wide Quad HD

2560 x 1440

16,78 miljoonaa väriä

16:9

1000:1

16:9

27

2560 x 1440

12 ms

178 °

178 °

USB 2.0

3

Ei

Home & Office

Musta, Valkoinen

250 W

Kyllä

2.1

100 - 240 VAC

Kyllä

Kyllä

Ei

49 W

Kyllä

10.7kg

49.1cm

20.7cm

65cm

10 - 35 °C

-20 - 47 °C

20 - 80 %

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.