Suunto 5 GPS urheilukello (valkoinen) 904101001

Suunto 5 GPS urheilukello (valkoinen) 904101001 Suunto

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
240,95 €
329 €
Säästät 88,05 €
-27%
Back to school


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Suunto-urheilukellon 24/7-aktiivisuusseuranta sisältää unenlaadun- ja stressitason tarkkailun. Laitteessa on valittavana yli 80 urheilutilaa. Voit yhdistää kellon Bluetoothilla älypuhelimeesi.

24/7 aktiivisuusseuranta
Yli 80 urheilutilaa
Vedenkestävyys 50 metriin asti

SUUNTO 5 – ALL ELSE FADES
Tuhansia kertoja toistuva sykli: yksi askel, yksi veto, yksi poljinkierros. Uppoudut rytmiin.
Maailma ympärilläsi häviää. Suunto 5 on tehty näitä hetkiä varten. Se on suunniteltu toimimaan kanssasi oman rytmisi mukaan.

Suunto 5 tarjoaa pitkän akun keston kompaktissa GPS-kellossa, joka on täynnä erilaisia urheiluominaisuuksia, joiden avulla voit seurata harjoituksiasi ja edistymistäsi. Kello seuraa myös aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri, mukaan lukien askelia, kaloreita sekä rasitus- ja lepotilaasi. Tällä tavoin voit varmistaa, että olet palautunut ja valmis seuraavaan harjoitukseen.

NAUTI PITKISTÄ HARJOITTELUISTA KOMPAKTIN KUMPPANISI KANSSA
Suunto 5 on äärimmäisen tehokas, mutta sen virtaviivaisuus ja keveys tekevät siitä mukavan arkikäyttöön. Suunto 5:n älykkäät virrankäyttötilat ja jopa 40 tunnin akun kesto varmistavat, että kellossa riittää virtaa juuri niin kauan kuin tarvitset, myös pitkäkestoisemmassa harjoittelussa tai vaelluksella. Kello oppii harjoittelurytmisi ja muistuttaa sinua lataamaan sen, jotta olet aina valmis seuraavaan harjoittelukertaan. Suunto 5 on suunniteltu kovaan käyttöön. Se ei petä kovimmissakaan olosuhteissa.

KESKITY LAJIISI JA SEURAA EDISTYMISTÄSI
Suunto 5 seuraa kuntotasoasi ja mukauttaa harjoitteluopastusta edistymisesi ja tavoitteidesi mukaan. Kello ohjeistaa sinua palautumaan, jos treenaat liian kovaa, ja tarvittaessa motivoi sinua treenaamaan. Tämä GPS-kello sisältää yli 80 mukautettavaa urheilutilaa, joiden avulla saat olennaista tietoa urheilusuorituksestasi, olipa lajisi mikä tahansa. Maailma on täynnä uusia reittejä, ja synkronoimalla Suunto-sovellukseen voit tutkia lämpökarttareittejä suoraan kellostasi. Yhdistämällä suosikkiurheilusovelluksiin ja -palveluihin Suunto-sovelluksessa saat enemmän irti käyttökokemuksestasi. Jaa aktiviteettisi omien yhteisöjesi kanssa ja hyödy harjoitteluanalyyseistä ja opastuksesta.

OPTIMOI SUORITUSKYKYSI SEURAAMALLA PÄIVITTÄISTÄ AKTIIVISUUTTASI JA PALAUTUMISTASI
Jokaisella askeleella on merkitystä Suunto 5 ei pelkästään seuraa harjoitteluasi vaan myös päivittäistä aktiivisuuttasi, rasitustasojasi sekä unenlaatuasi. Tämä kello pitää sinut ajan tasalla päivän rasitustasostasi, jotta voit välttää yliharjoittelun päivinä, joina resurssisi ovat vähissä. Suunto 5 tarjoaa myös tietoa unenlaadustasi ja unen kestosta. Tällä tavoin voit varmistaa, että olet levännyt riittävästi tehokasta harjoittelua varten. Suunto-sovelluksesta löydät yhteenvedot ja trendit, joiden avulla elämäsi, harjoittelusi ja palautumisaikasi pysyvät tasapainossa.

Tekniset tiedot

Kyllä

Pyöräily, Juoksu, Uinti

Kyllä

Bluetooth

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Tanska, Saksa, Hollanti, Englanti, Espanja, Suomi, Ranska, Italia, Japani, Korea, Norja, Puola, Venäjä

Kyllä

Brittiläinen, Metrinen

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Endomondo,Strava,TrainingPeaks

Kyllä

Kyllä

Kyllä

LED

218 x 218

LED

Kyllä

Litiumioni (Li-Ion)

40 h

20 h

Kyllä

2 viikko(j)a

Sisäänrakennettu akku

-10 - 50 °C

-30 - 55 °C

0.066kg

Polykarbonaatti, Ruostumaton teräs

Silikoni

Valkoinen

50 m

Kyllä

Ruostumaton teräs

Back to school

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.