Samsung Galaxy XCover 4 SM-G390F 12,7 cm (4.99") 2 GB 16 GB 4G Musta 2800 mAh 890032677

Samsung Galaxy XCover 4 SM-G390F 12,7 cm (4.99") 2 GB 16 GB 4G Musta 2800 mAh 890032677 Samsung

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
199 € • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Kestävä ja luotettava
Suunniteltu käytettäväksi vaativissa ympäristöissä. Galaxy Xcover4 on IP68-sertifioitu, joten voit luottaa puhelimen kestävän sekä pölyä että vettä – olitpa vaeltamassa tuntureilla tai harrastamassa ulkoilmalajeja.

 • Selviytyy vedessä 1,5 metrin syvyydessä 30 minuuttia.

 • Suurempi näytön tarkkuus ja paremmat värit
  Koe selkeä värien toisto. Galaxy Xcover4 on saanut suuremman 5,0 tuuman näytön, jonka tarkkuus ja terävyys ovat hyvää luokkaa. Siten myös multimedian toisto on parempaa.

  Tarkkoja kuvia joka tilanteessa
  Dokumentoi seikkailusi suuremmalla tarkkuudella. Riippumatta siitä kuvaatko selfieitä vai upeita maisemia, saat yksityiskohtaisia ja teräviä kuvia 5 Mp:n etukameralla ja 13 Mp:n pääkameralla. Voit käynnistää kameran helposti painamalla kotipainiketta kaksi kertaa.

  Parempi kosketusherkkyys
  Voit käyttää puhelinta käsien paleltumatta. Galaxy Xcover4:n edistynyt näyttö toimii, vaikka käyttäisit puhelinta käsineet kädessä – sormien ei tarvitse jäätyä, kun otat kuvia, soitat tai selaat nettisivuja.

  Puhelin nopeasti käyttöön
  Xcover4:ssä on ohjelmoitava pikapainike, jolla pääset suoraan käsiksi tiettyihin sovelluksiin. Pikapainike voidaan liittää kameraan tai LED-taskulamppuun, niin ne saa kätevästi käyttöön.

  Suurempi akkukapasiteetti
  Suuri akku merkitsee pidempää akkukestoa, jotta voit ottaa enemmän kuvia ja kuvata videoita. Galaxy Xcover4:n 2800 mAh:n akku antaa mahdollisuuden käyttää puhelinta entistä pidempään ilman taukoja.

  Erinomaista tietoturvaa
  Et joudu olemaan huolissasi puhelimen tietoturvasta, vaan voit keskittyä tärkeämpiin asioihin. Samsung Knox tarjoaa markkinoiden johtavaa mobiilitietoturvaa, joka suojaa puhelinta haittaohjelmilta reaaliaikaisesti sekä suojaa yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi.

  Tekniset tiedot

  Kyllä

  Herätyskello, Laskin, Kalenteri, Tapahtumat-muistuttaja, Huomautukset, Tehtävälista

  Kyllä

  Kuvakkeet, Valikko, Oikotiet

  Kyllä

  Kyllä

  Taustakuvat

  Kyllä

  GSM

  UMTS,WCDMA

  LTE

  800,850,900,1800,2100,2600 MHz

  A2DP, AVRCP, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, Pannu, PBAP, SAP

  850,900,1800,1900 MHz

  MicroSIM

  850,900,1900,2100 MHz

  Kyllä

  4.2

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

  2 GB

  16 GB

  MicroSD (TransFlash)

  LPDDR3

  10,1 GB

  256 GB

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Ilman liittymää

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  AAC, AMR, AWB, IMY, M4A, Keski, MIDI, MP3, MXMF, OGA, OGG, OTA, RTTTL, RTX, WAV, WMA, XMF

  3G2,3GP,ASF,AVI,FLV,M4V,MKV,MP4,WEBM,WMV

  4

  1,4 GHz

  Kyllä

  17 h

  11 h

  14 h

  14 h

  11 h

  14 h

  77 h

  77 h

  13 h

  2800 mAh

  Kyllä

  Kyllä

  Litteä

  Multi-touch

  16 miljoonaa väriä

  294 ppi

  Ei

  4.99

  1280 x 720

  TFT

  Kapasitiivinen

  Google Maps,Google Play,YouTube

  0.172kg

  14.62cm

  0.97cm

  7.33cm

  2.0

  Kyllä

  Ei

  Micro-USB

  3,5 mm

  USB

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Kyllä

  Android 7.0

  IP68

  Iskunkestävä, Vedenkestävä

  Perusmalli

  Musta

  Yksi kamera

  Kyllä

  13 MP

  Yksi kamera

  5 MP

  1,9

  2,2

  Kyllä

  Kyllä

  1080p

  30 fps

  1920x1080@30fps

  CMOS

  Kyllä

  LED

  Kotiinkuljetus

  Toimitustavat

   Palautus

   Näin palautat tuotteen

   1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

   2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

   3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
   Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
   - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
   - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

   4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

   Kysymykset ja vastaukset

   Usein kysytyt kysymykset

    

   Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

   Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

   Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

   Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

   Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

   Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

   Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

   Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

   Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

   Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

   Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

   Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

   Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

   Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

   En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

   Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

   Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

   Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.