Honor Magic Earbuds -täysin langattomat in-ear vastamelukuulokkeet, sininen 890972523

Honor Magic Earbuds -täysin langattomat in-ear vastamelukuulokkeet, sininen 890972523 Huawei

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
129 €
Uusi Täysin langattomat Uutta!


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Hybridi aktiivinen melunvaimennustekniikka. Sulje maailma ympäriltäsi Musiikillasi.
Olitpa sitten lennolla, kaupungilla tai toimistolla, HONOR Magic Earbudsit suodattavat Ei toivotun ympäristön melun kaksoismikrofonien avulla: ulospäin ja sisäänpäin suunnatut mikrofonit toimivat yhdessä sisäisten mikrofonien kanssa sulkeakseen pois musiikin kuunteluasi häiritsevän melun jopa 32dB saakka.

Mukautuvat kolme mikrofonia häiriöttömiin puheluihin. Selkeämpi äänenlaatu.
Nauti kristallinkirkkaasta äänen laadusta missä tahansa oletkaan. HONOR Magic Earbudsit käyttävät huipputason teknologiaa, kaksi ulkoista mikrofonia poimivat äänesi ja vähentävät ympärillä olevaa melua. Sisäinen mikrofoni kuuntelee korvan sisällä äänisignaaleja ja eliminoi ei-toivotut kohinat melunvastaisella äänellä.

Älykäs kosketusohjaus sormillasi
HONOR Magic Earbudsien kosketusohjauksella voit hallita musiikkia ja puheluita nopeasti ja jopa kytkeä aktiivisen melunvaimennusominaisuuden päälle/pois tarpeesi mukaan.

Löydä suosikkimusiikkisi uudelleen
Uppoudu suosikkiääniisi ja ääniisi HONOR Magic Earbuds -kuulokkeilla. 10 mm: n ohjainyksikkö erittäin herkillä kalvoilla johtaa tasapainoon, puhdasta ääntä kaikilla taajuuksilla. Tämä tarkoittaa, että basso on syvä ja laulu kristallinkirkas, nyt voit uppoutua musiikkiin jopa liikkeellä ollessasi.

10mm Kaiutinelementti
Mikrofonit tuottavat korkean signaali-kohinasuhteen suuremmalla dynaamisella alueella.

Muuta kosketusohjaus sinulle sopivaksi
Molemmat kuulokkeet ovat varustettu kosketusohjauksella.

Nopea yksivaiheinen asennus
Avaa Earbudsien latauskotelo HONOR puhelimesi lähellä ja olet valmis yhdistämään kuulokkeesi. Nopeaa ja helppoa.

Löydä juuri sinulle sopiva koko
HONOR Magic Earbudsit on suunniteltu sopimaan tiukasti korvaan. Koska korvat ovat erilaisia, olemme valinneet neljä erikokoista silikoonikärkeä. Löydä oikea istuvuus ja korvakuulokkeet luovat passiivisen tiivisteen, joka estää ympäröivän äänen ja antaa sinulle turvallisen mukavan istuvuuden.

Tekniset tiedot

Sininen

Stereo

Bluetooth

10 mm

1 tund

Integreeritud

24

0.01 kg

Langattomat kuulokkeet

Nutiseadme juhtimiseks

10mm

3,5

Yes

Täysin langattomat, Uutta!

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.