Sony WF-SP900 täysin langattomat vedenkestävät in-ear IPX5/8 urheilukuulokkeet 4GB sisämuistilla, WFSP900Y.CE7 904100226

Sony WF-SP900 täysin langattomat vedenkestävät in-ear IPX5/8 urheilukuulokkeet 4GB sisämuistilla, WFSP900Y.CE7 904100226 Sony

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
269,90 €
Täysin langattomat


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Täysin langattomissa Sony WF-SP900 in-ear-kuulokkeissa on 4 GB sisäinen muisti, jonka ansiosta voit halutessasi jättää älypuhelimen tai MP3-soittimen kotiin.

True Wireless – täysin langattomat
Sony WF-SP900 tarjoaa liikkumavapauden täysin ilman johtoja. Bluetooth 4.0 ja NFC-toiminto mahdollistavat erinomaisen äänenlaadun.

Yli 900 musiikkikappaletta
WF-SP900-kuulokkeiden sisäinen 4 GB muisti mahdollistaa yli 900 kappaleen tallentamisen. Et siis tarvitse älypuhelinta tai MP3-soitinta musiikin kuunteluun.

Veden ja pölyn kestävät
WF-SP900-kuulokkeet on suunniteltu kestämään vaikeitakin olosuhteita. Ne ovat täysin veden ja pölyn kestävät. Kuulokkeet on testattu kestämään 30 minuuttia 2 metrin syvyydessä suolaisessa vedessä.

Taustaäänitila
Pidä huolta turvallisuudesta kuuntelemalla mitä ympärilläsi tapahtuu. Taustaäänitilassa kuulet musiikin, mutta WF-SP900-kuulokkeet päästävät läpi myös taustalta kuuluvia ääniä.

Akun kesto
Kuulokkeiden akku kestää 3 tuntia Bluetoothin ollessa päällä. Lisäksi saat kaksi täyttä latausta liittämällä kuulokkeet latauskoteloon. Nämä ominaisuudet antavat yhteensä 12 tuntia kuunteluaikaa. Kuunnellessasi musiikkia suoraan kuulokkeiden muistista, saat 6 tuntia kuunteluaikaa tai 21 tuntia kuunteluaikaa yhdessä latauskotelon tarjoaman lisälatauksen kanssa.

Helppo käyttää
Voit säätää musiikkia, äänenvoimakkuutta tai vastaanottaa puheluja helposti näpäyttämällä korvaelementtien sivulle.

Ääniohjaus
Liitä kuulokkeet Siriin tai Google Now -palveluun ja vastaanota haluamasi muistutukset ja ilmoitukset suoraan korvaasi.

Myyntipakkaus sisältää:
- Sony WF-SP900 -kuulokkeet
- Latauskotelo
- USB Type-C -johto (15 cm)
- Silikonista ja kumista valmistetut korvasovittimet (1 pari)
- Korvasovittimien tuet (1 pari)
- Johto

Tekniset tiedot

0.015kg

Ei

Langaton

Ei

Ei

Ei

Kyllä

Ei

Ei

2.4 GHz

10 m

Kyllä

USB Type-C

4.0

A2DP,AVRCP,HFP,HSP

Kosketus

Korvan sisäinen

20 - 20000 Hz

Suljettu

2,5 h

6 h

In-ear

Tasapainotettu

Keltainen

Täysin langattomat

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.