Pioneer partykaiutin / musiikkijärjestelmä PIONEER CLUB5, XW-SX50-B 904100130

Pioneer partykaiutin / musiikkijärjestelmä PIONEER CLUB5, XW-SX50-B 904100130 Pioneer

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
349 €
Summer


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Pioneer Club5 | Kaiutin | Club Sound | Bluetooth® | AUX-in | USB | Club Sound App | Valotehosteet | iOS | Android

INNOVATIIVINEN KLUBIKOKEMUS!
BILETÄ TAI RENTOUDU KAIKKI YHDESSÄ -JÄRJESTELMÄLLÄ
Kaiutin kotiin Bluetooth® -yhteydellä ja valotehosteilla: Suoratoista musaa puhelimestasi!

Täynnä autenttista soundia ja tunnelmaa: Club 5 -äänijärjestelmä, vain Pioneeriltä, musiikin ammattilaisten arvostamalta valmistajalta.

Dynaamisen basson ja laadukkaan äänen lisäksi järjestelmässä on tunnelmaa nostavat LED-valot, jotka aktivoituvat yhdessä soivan musiikin kanssa. Yläpainiketta painamalla soittolistat voidaan hakea ääntä käyttämällä. Soundia voidaan tehostaa liittämällä järjestelmään kaksi tai useampi yksikkö lisää.

Pioneer Club Sound App mahdollistaa kaiuttimen ohjauksen älylaitteellasi (Android / iOS): valaistuksen ohjaus, toisto, soittolistat, äänenvoimakkuus.

Ääniohjaus sisäänrakennetulla mikrofonilla, ohjaa toistoa ja vaihda kappaleita kertomalla kaiuttimelle, mitä haluat toistaa!

Bluetooth® - Langattoman Bluetooth®-yhteyden avulla voit helposti suoratoistaa yhteensopivilta laitteilta.
Pioneer Club Kaiutin Pienisäröinen - Isot kaiuttimet pystyvät toimittamaan vahvistimesta säröttömän äänen, jolloin Club5:n dynaaminen esitys pääsee oikeuksiinsa. Korkealaatuinen, häiriötön äänentoisto.

Kick Enhance - Bassorumpu ei ole ainoastaan matala ääneltään, vaan sisältää myös korkeita taajuuksia, jotka usein menetetään bassoa vahvistettaessa. Pioneerin Kick Enhance -teknologialla voidaan tehostaa tätä menetettyä taajuutta, mikä takaa paremman potkun ääneen. Näin vauhdikas basso tuo rytmiä soundiin.

Race & Chill Valot - Kaksi valaisutilaa tarjoavat mielialaan tai musiikkiin sopivan tunnelman. Valittavana on yhdistelmä- tai yksivärinen valo. Rave LED -tila: valot vilkkuvat vauhdikkaasti musiikin tahdissa. Chill LED -tila: valot hehkuvat hitaasti rytmin mukaan tunnelmaa kohottaen!

Soittolistojen haku - Voit vaihtaa välittömästi ääniohjauksella musiikkipalvelusi kuten Spotifyn tai TuneIn:n toiseen soittolistaan painamalla yläosassa olevaa "Ääni"-painiketta ja sanomalla mikrofoniin "Soita [soittolistan nimi"].

Tehosta soundia yhdistämällä yksiköitä - Bileitä ja muita tilaisuuksia varten järjestelmää voidaan laajentaa yhdistämällä langattomasti kaksi yksikköä, jotka toimivat vasempana ja oikeana kaiuttimena, tai yhdistä niin monta langallista yksikköä kuin haluat.

Vaaka- tai pystysuoraan - Club5 voidaan asettaa vaakasuoraan tai pystysuoraan tilaan ja tyyliin sopivaksi. Vaakasuorassa asetuksessa voidaan käyttää järjestelmään sisältyviä jalkoja.

Pioneer Club Sound -sovellus - Maksuttomalla Pioneer Club Sound -sovelluksella voit tallentaa soittolistasi RAVE/CHILL-esiasetuksiin ja ohjata LED-valoja.

iPhone iPod iPad Playback Rakastaa iDevice-laitteita. Tässä laitteessa on “Made for iPod® and iPhone®” -etiketti, mikä tarkoittaa, että voit kuunnella musiikkia iPodiltasi/iPhoneltasi. USB-liitäntä mahdollistaa suoran yhteyden, jonka aikana myös laitteen akku latautuu.

USB-tulo Helppo USB-pääsy - Helposti käsiksi päästävä USB-etuliitäntä, joka helpottaa suosikkikappaleidesi toistoa. Se tukee kaikkia ääniformaatteja, kuten MP3-, WMA- ja AAC-tiedostojen toistoa. Lisäksi se lataa siihen liitetyt laitteet.

Aux-In -liitäntä. Kytke kannettava laitteesi suoraan soittimeesi ja nauti.

Android-älylaitteet - Toimii Android-älylaitteiden kanssa. Voit kuunnella musiikkia Androidilta langattoman Bluetooth-yhteyden avulla.

Kaiutin 2-tie bassorefleksikaiutin
Diskanttikaiuttimet 50 mm x 2
Bassokaittimet 130 mm Woofer x 2
Toiminnot: Bluetooth / USB / Audio In (AUX)
Jatkuva teho: 60 W + 60 W (1 kHz, THD 10 %, 4 ohmia)
Vahva rakenne ja häiriötön korkealaatuinen toisto
Twin-Bassorefleksiportit takaavat voimakkaan bassoäänentoiston
Kick Enhance -teknologia takaa erinomaisen laajan toistoalueen vahvistuksen
Äänisäätimet(Bass / Treble)
Bass Enhancer (S.BASS) -teknologia
Toistaa MP3-tiedostot suoraan USB-yhteyden avulla (kannettavat soittimet ym.)

Mitat (L x K x S): 262 x 592 x 281 mm
Paino: 12 kg

Tekniset tiedot

Musta

1.0

12.0 kg

28.1 x 26.2 x 59.2 cm

60 W + 60 W (1 kHz, THD 10 %, 4 ohms)

Tweeteri suurus: 2 x 50 mm Wooferi suurus: 2 x 130 mm

1

Summer

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.