Sony mikrohifijärjestelmä CMTX5CDBB.CEL 904100380

Sony mikrohifijärjestelmä CMTX5CDBB.CEL 904100380 Sony

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
299 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Kuuntele musiikkia radiosta, CD-levyltä tai älypuhelimestasi Sony-mikrohifijärjestelmän välityksellä. Voit nauttia laadukkaasta musiikin toistosta niin kotona kuin grillijuhlissakin, sillä laite toimii paristolla jopa 8 tunnin ajan.

Langaton suoratoisto: Yhdistä älylaite mikrohifijärjestelmään NFC-pariliitoksella ja suoratoista musiikkia langattomasti Bluetooth-yhteyden välityksellä.

USB-liitäntä mahdollistaa musiikin toistamisen suoraan USB-muistitikulta.

CD-soitin ja FM-radio: Mikrohifijärjestelmässä on sisäänrakennettuna perinteinen CD-soitin sekä FM-radio, joten voit kuunnella vanhoja lempilevyjäsi tai haluamaasi radiokanavaa.

FM/DAB/DAB+-radio: Valitse laajasta digitaalisten ja analogisten radioasemien valikoimasta suosikkisi ja kuuntele sitä kristallinkirkkaalla äänenlaadulla.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Sony-mikrohifijärjestelmä CMT-X5CDBB
- Kaukosäädin
- Käyttöohje
- Takuukortti
- Litiumnappiparisto (CR2025)
- Antenni
- Pika-asennusopas
- AC-virtajohto

Ääni
Impedanssi (ohm) 8
Ulostuloteho RMS (W) 40
Dynamic Bass Boost KylläLiitännät
Wi-Fi Ei
Bluetooth Kyllä
NFC Kyllä
AUX -sisääntulo (3.5mm) Ei
Kuulokeliitäntä (3.5mm) Kyllä
USB-tuloliitäntä KylläOhjelmisto
Ladattava sovellus Kyllä
Sovelluksen nimi Music Center app
Ohjelman kieli EnglantiYhteensopivuus
Tuetut tiedostotyypit MP3
Tuetut levytyypit CD;CD-R;CD-RW
iPod/iPhone telakka EiToiminnot ja ominaisuudet
Taajuuskorjain asetukset Kyllä
Esiasennettu taajuuskorjain Kyllä
Uniajastin Kyllä
Kaukosäädin Kyllä
CD paikat (kpl) 1
Tallennetut kanavat 40Näyttö
Näyttö Kyllä
Kellon tyyppi DigitaalinenToisto ja tallennus
Radio Kyllä
Viritin FM;DAB+Muotoilu ja sijoitus
Väri MustaKapasiteetti, kulutus ja virta
Energiankulutus (Watt) 24
Sähkönkulutus (valmiustila) 0,50Mitat ja paino
Vastaanotin - korkeus (cm) 17,80
Vastaanotin - leveys (cm) 38,50
Vastaanotin - syvyys (cm) 8,10
Vastaanotin - paino (kg) 2,70

Tekniset tiedot

Kyllä

Ei

AAC,MP3,WMA

Kyllä

Kyllä

Ei tuettu

Kyllä

1

Kyllä

Kyllä

Kyllä

A2DP,APT-X,AVRCP

2.7kg

8.1cm

17.8cm

38.5cm

Ei

Kyllä

Kyllä

LCD

1

6.5cm

40 W

20

PS

AM,DAB,DAB+,FM

87,5 - 108 MHz

Kyllä

0,5 W

24 W

220-240 V

AC

Kyllä

AC

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Ei

Musta

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.