4K ULTRA HD Blu-ray-soitin, UBPX700B.EC1 904100375

4K ULTRA HD Blu-ray-soitin, UBPX700B.EC1 904100375 Sony

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
219 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Sony 4K UHD -Blu-ray-soitin tekee elokuvien ja TV-sarjojen katsomisesta nautinnollisempaa. 4K UHD -laatu takaa erittäin yksityiskohtaisen ja värikylläisen kuvan korkealla kontrastilla. WiFi-yhteys mahdollistaa videoiden langattoman suoratoiston.

4K UHD -resoluutio, HDR
WiFi, Bluetooth
Laaja yhteensopivuus eri formaateille

Sony 4K UHD Blu-ray-soitin toistaa elokuvat, TV-sarjat ja suoratoistetun sisällön erittäin yksityiskohtaisella 4K UHD -resoluutiolla.

4K UHD -resoluutio: 4K UHD -resoluution kuva tarjoaa aivan uudenlaisen katselukokemuksen. Siinä on neljä kertaa enemmän pikseleitä (3840 x 2160) kuin Full HD -kuvassa (1920 x 1080). Liikkeet näkyvät tarkemmin, kontrasti on syvempi ja värit todenmukaisempia.

HDR (High Dynamic Range): HDR-teknologian ansiosta kuvan tummat alueet näkyvät tummempina ja vaaleat kirkkaampina. Koe todenmukaisempi, sävykkäämpi ja yksityiskohtaisempi kuva.

Sisäänrakennettu WiFi: Sisäänrakennettu WiFi-teknologia mahdollistaa langattoman suoratoiston internetistä.

1080p HDMI-ylösskaalaus: Blu-ray-soittimessa on 1080p HDMI -ylösskaalausominaisuus, joka parantaa alemman resoluution elokuvien ja sarjojen kuvanlaatua lähes Full HD -tasolle.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Sony Blu-ray-soitin UBPX700
- Kaukosäädin ja paristot
- Käyttöohje

Tallennus ja toisto
Tuetut levytyypit Ultra HD Blu-ray, BD-ROM, DVD-Video, SA-CD (SA-CD/CD), CD-DA/CD-R/CD-RW, CD-DA/CD-R/CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Double Layer, DVD Camcorder 8cm DVD
TV viritin EiKuvatekniikka
UHD (4k) valmis Kyllä
TV resoluutio 2160p
3D Ready Kyllä
HDMI 1080p ylösskaalaus KylläYhteensopivuus
BD-Live KylläÄäni
Muut Dolby True HD, Dolby Atmos, DTS-HD Master AudioLiitännät
DLNA Kyllä
Ethernet-liitäntä (RJ45) Kyllä
D/A muunnin (video) Kyllä
D/A muunnin (ääni) Ei
USB mediasoitin KylläMitat ja paino
Korkeus (cm) 4,50
Syvyys (cm) 21,70
Leveys (cm) 32,00
Paino (kg) 1,40

Tekniset tiedot

1.4kg

4.5cm

21.7cm

32cm

RMT-VB201D

BMP,GIF,JPG,MPO,PNG,WEBP

3G2,3GP,3GPP,ASF,AVC,AVCHD,AVI,FLV,HEVC,M-JPEG,M2TS,M4V,MKV,MOV,MP4,MPEG1,MPEG4,MTS,VC-1,VOB,VP6,VP8,VP9,VRO,WMA-PRO,WMV,WMV9,XVID

AAC,AC3,AIFF,ALAC,APE,DSD,FLAC,HE-AAC,LPCM,M4A,MKA,MP3,Vorbis,WAV,WMA,WMA-PRO

1

2

1

1

Kyllä

Musta

Kyllä

NetFlix

Kyllä

Box

2

Kyllä

Pikakelaus, Pikakelaus (reverse), Kansio, Pidä, Next, Normaali, Tauko, Play, Edellinen, Satunnainen, Toista, Kierto, Sekoita, Diaesitys, Hidas, Stop, Otsikko kerran

B

Yes

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Yes

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

AFR, ALB, Arabialainen, Bulgaria, CAT, Yksinkertaistettu kiina, Kroatia, Tšekki, Tanska, Saksa, Hollanti, Englanti, Espanja, Viro, Suomi, Ranska, Kreikka, Heprea, Hindi, Unkari, Indonesia, Italia, Japani, KAZ, Korea, LAT, Latvia, Liettua

Blu-Ray-soitin

Kyllä

1

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

4K Ultra HD

Netflix

Kyllä

Kyllä

1080p,2160p

4:3,16:9

Kyllä

Kyllä

5 - 35 °C

25 - 80 %

Kyllä

Kyllä

10,100 Mbit/s

AES,TKIP,WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n

Blu-Ray-audio, Blu-Ray-video, CD-audio, CD-video, DVD-Video, Kuva-CD, SACD

BD-RE,BD-RE DL,BD-ROM,CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD-R,DVD-R DL,DVD-RW

BD-RE,BD-RE DL,BD-ROM,CD,CD-DA,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD-R,DVD-R DL,DVD-RW

Ei

50 - 60 Hz

Kyllä

15 W

0,35 W

220 - 240 V

CE, WEEE, Wi-Fi CERTIFIED

Teho, Valmiustila

7.1 kanavaa

Digital Music Enhancer

24-bit/192kHz

DSD,DTS,DTS 5.1,DTS Neo:6,DTS-HD,DTS-HD HR,DTS-HD Master Audio,DTS-HD Master Audio 5.1,DTS:X,Dolby Atmos,Dolby Digital,Dolby Digital 2.0 Mono,Dolby Digital 5.1,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic,Dolby Surround,Dolby TrueHD

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.