Sony Wireless 5.1 Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä BDVN5200WB.CEL 904100352

Sony Wireless 5.1 Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä BDVN5200WB.CEL 904100352 Sony

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
599 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Sony 5.1 -kanavainen kotiteatteri, jossa 3D Blu-ray -soitin, 4K ylösskaalaus, sisäänrakennettu Wi-Fi, NFC Bluetooth -tekniikka ja Magnetic Fluid -kaiuttimet.

1000W RMS kotiteatteri
Magnetic fluid -kaiuttimet
NFC ja Bluetooth

3D Blu-ray: 3D Blu-ray-levyt takaavat selkeän ja terävän kuvantoiston 1920x1080 resoluutiolla. Nauti kolmiulotteisesta, aidontuntuisesta kuvasta yhdessä pakkaamattoman äänentoiston kanssa.

1000W Magnetic Fluid -kaiuttimet: Kompaktissa Sony BDV-N5200W kotiteatterijärjestelmässä on 4 kompaktia kaiutinta, 1 keskikaiutin Bass Boost -ominaisuudella varustettu subwoofer sekä 3D Blu-ray-soitin. Saat laadukkaan äänentoiston jykevällä bassolla ja voit nauttia selkeästä ja häiriöttömästä elokuvakokemuksesta.

Langattomat takakaiuttimet: Sijoita takakaiuttimet haluamallesi paikalle ilman häiritseviä johtoja.

Upea äänenlaatu: S-master HX digitaalinen vahvistaja vähentää häiriöääniä kaikilla taajuuksilla, joten kuulet vain korkealuokkaisen korkean resoluution äänentoiston. ClearAudio+ tekniikka optimoi automaattisesti taajuudet. Cinema Studio 9.1 käyttää edistynyttä DSP-tekniikkaa simuloidakseen tilaäänen viidestä kaiuttimesta.

Jalkapallo-tila: Jalkapallo-tila mahdollistaa selostuksen hiljentämisen ja katsomon äänen voimistamisen. Pääset keskelle peliä.

1080p/4K ylösskaalaus: Nauti entistäkin yksityiskohtaisemmasta ja terävästä kuvasta 4K-resoluutioisen ylösskaalauksen avulla.

Sisäänrakennettu Wi-Fi: Langattoman verkkoyhteyden avulla voit suoratoistaa materiaalia kotiteatteriin muista laitteista. Suoratoista verkkoviihdettä eri palveluista, kuten YouTubesta.

Sony Entertainment Network: Surffaile verkossa suoraan Smart TV:n tai Smart Blu-ray -soittimen avulla. Sony Entertainment Network tarjoaa nopean pääsyn kaikenlaiseen sisältöön, kuten lempitelevisiokanaville, erilaisiin sovelluksiin, uutisiin tai peleihin.

Sony HomeShare (DLNA): Mahdollistaa tiedostojen jakamisen kotiteatteriin tietokoneelta tai verkkokiintolevyltä. Vaatii, että kaikki laitteet ovat liitettynä samaan verkkoon.

Bluetooth ja NFC: Yhdistä NFC-yhteensopiva älypuhelimesi tai tablet-laitteesi kotiteatterijärjestelmään. Bluetooth-tekniikan ansiosta voit suoratoistaa musiikkia ja katsella puhelimen näyttöä televisiosta. Katsele puhelimeen tallennettuja kuvia ja videoita TV:n suurelta näytöltä.

Ääni
Subwoofer teho (W) 200
Kanavien lukumäärä 5.1
Surround ulostuloteho (W) 1 000
Kaiuttimet (kpl) 6
Langattomat sateliittikaiuttimet Kyllä
Langaton bassovahvistin Ei
Subwoofer Kyllä
THX sertifiointi EiLiitännät
Langaton äänensiirto Kyllä
RF-viestintäprotokolla Bluetooth
Wi-Fi Sisäänrakennettu
DLNA Kyllä
Bluetooth Kyllä
AUX -sisääntulo (3.5mm) Kyllä
Digitaalinen optinen Kyllä
Ethernet-liitäntä (RJ45) Kyllä
Kuulokeliitäntä (3.5mm) Ei
USB-tuloliitäntä Kyllä
HDMI-liitäntä Kyllä
Scart EiYhteensopivuus
Netflix yhteensopiva Kyllä
Tuetut tiedostotyypit JPEG, GIF, PNG, Xvid HD 1080, WMV9, AVCHD, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 AVC (mkv, mp4, m4v, m2ts, mts, mov, 3gp, 3g2, 3gpp, 3gpp2), VC1, Motion JPEG, HE-ACC, WMA9, MP3, ACC, LPCM, FLAC
Tuetut levytyypit BD, DVD, SA-CD, CD, BD-R, BD-RE, BDMV, DVD-R, DVD-RW, DVD-R (dual layer), DVD+R, DVD+RW, DVD+R (dual layer), 8 cm DVD-R, 8 cm DVD-RW, 8 cm DVD+R, 8 cm DVD+RW, CD-R, CD-RW
iPod/iPhone telakka EiToiminnot ja ominaisuudet
HDMI 1080p ylösskaalaus Kyllä
Uniajastin Kyllä
Kaukosäädin Kyllä
BD-Live Kyllä
3D Ready Kyllä
Smart-TV Kyllä
Sisäänrakennettu selain Kyllä
MP3 äänentehostus Kyllä
Automaattinen kaiuttimien kalibrointi Kyllä
OnScreen-valikko Kyllä
Automaattinen asennus Kyllä
Lapsilukko KylläToisto ja tallennus
Soittimen tyyppi 3D Blu-ray -soitin
Videojärjestelmä NTSC;PAL
TV resoluutio 4K
Viritintyyppi Analoginen
Viritin FM;AMVastaanotin
Kaiutinliittimet (kpl) 6
Sisääntulot laitteen takana 2 x HDMI, USB, Optical, Analog audio, Ethernet
Ulostulot laitteen takana HDMIDekoodaus
BD alue B
DTS-ES Kyllä
Dolby Digital Kyllä
Dolby TrueHD Kyllä
Dolby Atmos -teknologia Ei
Värisyvyys Kyllä
x.v. Väri KylläMuotoilu ja sijoitus
Väri MustaMyyntipakkauksen sisältö
Mukana osat 3D Blu-ray -soitin;Kaiuttimet;Subwoofer

Tekniset tiedot

Blu-Ray-soitin

BD,BD-R,BD-RE,CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-RW

Blu-Ray-audio, Blu-Ray-video, CD-audio, CD-video

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

FAT32,NTFS

Musta

Kyllä

7.1 kanavaa

Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic,Dolby TrueHD,DSD,DTS,DTS 96/24,DTS-ES,DTS-ES (Discrete 6.1),DTS-HD,DTS-HD HR

Kyllä

Ei

Kyllä

AM,FM

Kyllä

20

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

2

1

2.0

1

1

1

Kyllä

Kyllä

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.