32" Full HD LED LCD televisio FINLUX 32-FFD-5520 890767068

32" Full HD LED LCD televisio FINLUX 32-FFD-5520 890767068

  • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
279 €
Kuukauden suosikit


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

  • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

FINLUX 32-FFD-5520 32" SMART FHD LED-TELEVISIO, 400Hz FMX, WIFI, USB REC, Hybridiviritin DVB-T, DVB-C, DVB-T2, CI+, 3xHDMI, 2x USB, 1x VGA, HbbTV, Miracast, Netflix , Youtube, www-selain, YLe Arena.MTV, RUUTU, Hbb, A+

FINLUX on Suomen ensimmäinen hiilineutraali televisio.
Olemme turvaamassa maapalloa seuraaville sukupolville, hiilineutraaleilla televisioilla
Finlux televisioiden tuotannon, kuljetusten, varastoinnin, jakelun ja kierrätyksen hiilidioksidipäästöt on kompensoitu..
TV:n hiilijälki on kompensoitu ostamalla päästöoikeuksia pois markkinoilta - näin hiilidioksidipäästöt vähenevät Euroopassa luotettavasti, valvotusti ja tehokkaasti.

NYT FINLUX TAKUU 48kk
  • ) 48kk takuu kuluttaja-asiakkaille
  • (Yrityskäytössä takuu on 24kk)

    Markkinoiden pisin 4-vuoden takuu
    Laadukkaiden tuotteidemme käyttöikä on erittäin pitkä, mikä vähentää osaltaan elektroniikka jätteen syntymistä. Laadun takeena Finlux televisioille myönnetään 4v takuu.


    32" Full-HD Smart -televisio, jossa on monipuoliset liitännät, Wifi ja Bluetooth -yhteydet ja hyvä kuvanlaatu. Uuden sukupolvenkäyttöliittymä, valikot esitetään suoraan katsottavan ohjelman päällä.400Hz FMX kuvanparannus takaa hyvän liiketarkkuuden. A+ Energiatehokkuus. Sisäänrakennut WiFi . Liittämällä laitteen internettiin saat Smart toiminnot käyttöösi, mm. HbbTV, YLE Arena, MTV katsomo,RUUTU, YOUTUBE; Netflix,

    Tekniset tiedot
    Näyttö
    Resoluutio: Full HD
    Kirkkaus: 250-300 cd/m2
    Vasteaika: 6,5-15 ms
    Kontrasti: 1200:1 -4000:1
    Virkistystaajuus: 400 Hz FMX

    Viritin
    Hybridiviritin
    Antenna HD DVB-T2 (myös DVB-T)
    Cable HD MPEG4 (kaapeli ja kaapeli HD)

    Ominaisuudet
    USB Rec PVR - Tallennus ulkoiselle kiintolevylle
    Miracast
    HbbTV
    YLE Arena
    MTV
    RUUTU
    Viaplay
    Netflix, Youtube
    Avoin www-selain ja muut Finlux Smart TV ominaisuudet

    Yhteydet ja liitännät
    Wlan WIFI
    Bluetooth
    3xHDMI
    2xUSB
    VGA
    COAX out
    3,5mm kuulokeliitin
    CI+
    Ethernet

    Virtalähde
    Verkkojännite 230 V, 50 Hz
    Tehonkulutus (keskiarvo.) 31W
    Energialuokka A+

    Mitat ja paino
    Mitat (L × K × S) ilman jalustaa 735x438x89mm , 5,1kg
    Mitat (L × K × S) jalustalla 735x495x197mm , 525kg
    VESA M4 200 x 100 (mm)

    Tekniset tiedot

    No

    1

    EDGE LED

    DVB-T/C

    16:9

    32

    1

    1

    1

    1920x1080_Full_HD

    kyllä

    Edge LED

    +

    LED LCD

    kyllä

    Nicam / A2 stereo

    kyllä

    DVB-T

    200_x_100

    2

    1

    FHD 1920 x 1080

    1

    kyllä

    735x495x197mm

    5.25 kg

    5.25

    KILOGRAM

    73.5 cm

    49.5 cm

    19.7 cm

    5.25 cm

    80.0 cm

    735x495x197mm

    LED_LCD

    1

    A+

    31.0 kW

    32

    32.0 ”

    LED

    300cd/m2

    1920 x 1080

    kyllä

    1

    3

    2

    Kuukauden suosikit

    Kotiinkuljetus

    Toimitustavat

      Palautus

      Näin palautat tuotteen

      1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

      2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

      3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
      Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
      - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
      - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

      4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

      Kysymykset ja vastaukset

      Usein kysytyt kysymykset

       

      Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

      Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

      Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

      Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

      Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

      Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

      Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

      Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

      Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

      Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

      Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

      Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

      Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

      Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

      En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

      Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

      Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

      Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.