Bosch Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone Pöydänaluskone 12 paikkaa A++ P890445331

Bosch Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone Pöydänaluskone 12 paikkaa A++ 903931849 Bosch

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
349 €
Uutta! • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Bosch Serie 4 -astianpesukoneen ExtraDry-tekniikka kuivaa myös vaikeasti kuivattavat astiat erityisen huolellisesti. Kone on käyntiääneltään miellyttävän hiljainen, vain 48 dB. Automaattiohjelmalla saat aina optimaalisen pesutuloksen mahdollisimman pienellä energiankulutuksella. Jos peset arvokkaita laseja, voit valita hellävaraisen Lasi 40 °C -ohjelman. Korkeussäädettävä yläkori tuo tarvittaessa lisätilaa, jolloin saat myös korkeat astiat mahtumaan. Etupaneelin näyttö kertoo mm. jäljellä olevan pesuajan sekä muita perustietoja. BOSCH SMU46AW01S: Täyttömäärä 12 astiayksikköä Energialuokka A++ (258 kWh/v, vettä 2660) Kuivaustehokkuusluokka A Äänitaso 48 dB 6 ohjelmaa: Intensiivi 70 °C, Auto 45–65 °C, Eco 50 °C, Lasi 40 °C, 1 h 65 °C, Esihuuhtelu 3 erikoistoimintoa: VarioSpeed Plus, HygienePlus, ExtraDry Machine Care: erikoisohjelma, joka irrottaa rasvaa ja kalkkikerrostumia Ajastin 1–24 h Auto All in 1 – huomioi pesuainetyypin automaattisesti Vedenpehmennyselektroniikka AquaSensor, MääräSensori Säädettävä yläkorin korkeus, vario-korijärjestelmä, ruokailuvälinekori alakorissa Pesutilan materiaali: teräs/polinox EcoSilence Drive: hiljainen ja kestävä hiiliharjaton moottori AquaStop-toiminto, lapsilukko Tarvittava asennustila (k x l x s): 81,5–87,5 x 60 x 55 cm Paino 38 kg 2 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

6

Kyllä

60 °C

24 h

Kyllä

210 min

5

Kyllä

1h 65 ° C, Auto 45-65 ºC, Taloudellinen, Lasi/Herkkä, Intensiivinen, Esihuuhtelu

A

Kyllä

48 dB

12 paikkaa

Kyllä

A

39kg

50 - 60 Hz

2400 W

10 A

0,9 kWh

9,5 L

0,1 W

220 - 240 V

258 kWh

2660 L

A++

Uutta!

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

60cm

55cm

115cm

81.5cm

87.5cm

37kg

81.5cm

59.8cm

Kokonaiskoko (60 cm)

Valkoinen

Valkoinen

Kyllä

Kyllä

1,4 m

1,9 m

Kyllä

Kori

Bosch VarioFlex Basket

Painikkeet

Kyllä

1,75 m

Lämmönvaihdin

Pöydänaluskone

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.