POLTI pystyhöyrypuhdistin Moppy Red 890351462

POLTI pystyhöyrypuhdistin Moppy Red 890351462 Polti

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
159 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Moppyn avulla voit nauttia höyryn luonnollisesta tehokkuudesta.
Moppy on välitön, käytännöllinen ja nopea, koska se yhdistää höyryn tehokkuuden kevyen ja ketterän mopin yksinkertaisuuden poistamalla ämpäri, ärsyttävää ja raskasta liikkumaan. Moppy koostuu latauskannasta, höyrystä ja desinfiointiaineesta sekä kevyestä ja ketterästä langattomasta mopista anodisoidussa alumiinissa, joka saavuttaa kaikki kulmat ja toimii esteiden ympärillä. Kuuma höyrylaitteinen pesu ja syvyys puhdistaa kaikenlaisia ​​lattia- ja pystysuoria pintoja, poistaa ja poistaa 99,9% bakteereista ja bakteereista * ilman pesuaineita.

Puhdistaa ja puhdistaa kuumalla höyryllä ladatulla kankaalla
Poistaa ja poistaa 99,9% bakteereista ja bakteereista *
Puhdistaa ilman pesuaineita
Kaikille lattiatyypeille ja pystysuorille pinnoille (ovet, kaappiovet, laatat)
Pölynpoistotoiminto sähköstaattisilla kankailla
Kuivaa pinnat välittömästi ilman raitoja
Valmiina 10 sekunnissa
0,7 litran säiliö, rajoittamaton autonomia
Langaton mopi anodisoidussa alumiinissa teleskooppikahvalla
Suurempi puhdistuspinta: 39x9 cm levy
4 Tarvikkeet: 2 konepestävää mikrokuituliinaa + 2 sähköstaattista pölypyyhintäliinaa
Valmistettu Italiassa

Tekniset tiedot
Järjestelmä: Akkukäyttöinen moppi puhdistusalustalla
Toimiva itsenäisyys: rajoittamaton
Säiliön tilavuus: 0,7 l
Latausperuste: 1500 W
Lämmitysaika: 10 sekuntia
Teleskooppikahvan korkeus: min. 70, max 125 cm
Ultrakevyt mop-paino: 0,5 kg
Ultrakevyt mopimateriaali: Anodisoitu alumiini
Höyrynjakelun merkkivalo: Kyllä
Sanitaation merkkivalo: Kyllä
Mukana olevat liinat: 4
Kaapelin latauksen pohjapituus: 1,8 m
Mopin levyn koko: 39 x 9 cm
Latauskannan koko (LxPxA): 41 x 21 x 98 cm
Kokonaispaino: 2,8 kg

Tekniset tiedot

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Lasi, Kovat lattiapinnat, Laminaatti, Laatat, Puu

10 s

1500 W

2.8kg

98cm

21cm

41cm

CE

1,8 m

0,7 L

Musta, Punainen

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.