LG GBB72PZEFN jääkaappipakastin, hopea 903932169

LG GBB72PZEFN jääkaappipakastin, hopea 903932169 LG

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
649,95 €
749,95 €
Säästät 100 €
-13%


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

LG-jääkaappipakastimen kätevät Multi Air Flow- ja Door Cooling -teknologiat pitävät huolen siitä, että ruoka säilyy tuoreena ja juuri oikeanlaisissa olosuhteissa. Ruokatarvikkeet on helppo pitää hyvässä järjestyksessä hyllyillä ja Zero-alueella. No Frost -teknologian ansiosta kylmälaitetta ei tarvitse sulattaa.

Jääkaappi: Jääkaapissa on tilaa 277 litraa. Kolmelle lasihyllylle ja kahteen vihanneslaatikkoon, kätevään pullohyllyyn, tuorelaatikkoon ja Zero-alueelle mahtuu ruokatarvikkeita keskikokoisen perheen tarpeisiin.

Zero-alue: Tällä alueella lämpötila on 0 asteessa, joka on optimaalinen ja hygieeninen kalan ja lihan säilyttämiseen.

Multi Air Flow: Tämän kehittyneen teknologian ansiosta kylmä ilma leviää koko jääkaappiin. Useat venttiilit mahdollistavat tehokkaan ilmankierron ja optimaaliset lämpötilaolosuhteet ruoan säilyttämiseen.

Door Cooling -järjestelmä ohjaa kylmää ilmaa jääkaapin etuosaan mahdollistaen tasaisemman lämpötilan kylmälaitteen sisällä.

Pakastin: Pakastimessa on 107 litraa tilaa ja 3 lankakoria pakasteiden säilyttämiseen.

No Frost -teknologia: Jääkaappipakastinta ei tarvitse erikseen sulattaa. No Frost -teknologian ansiosta pakasteiden pinnalle ei muodostu jäätä.

Näyttö: Metallinen kosketusnäyttö antaa tärkeää tietoa kylmälaitteen toimintaan liittyen. Asetuksia voidaan säätää näytöltä.

LED-valaistus: Kirkkaan LED-valon ansiosta jääkaapin sisältö on helppo nähdä. LED-valot käyttävät vain vähän energiaa ja kestävät pitkään.

Kompressori: Kylmälaite kuluttaa vain vähän energiaa lineaarisen kompressorin tarjoaman lisäeristyksen ansiosta. Kompressorilla on 10 vuoden takuu.

Energialuokka: A+++

Malli: LG GBB72PZEFN
Energialuokka: A+++
Energiankulutus, kWh/vuosi: 193,00
Jääkaapin nettotilavuus (l): 277
Pakastimen tilavuus (l): 107
Äänitaso (dB): 36
Pakastimen tähtien (*) lukumäärä (EU): 4
Jäähdyttimen tyypi ja paino (g): R600A
Säilyvyys sähkökatkon aikana (h): 19
Pakastus (kg/vrk): 14
Ilmankierto: Multiflow
Kompressorit (kpl): 1
Hälytys liian korkeasta lämpötilasta: kyllä
Erillinen virrankatkaisu jääkaappi/pakastin: ei
Termostaatti: elektroninen
Elektroninen lämpötilannäyttö: kyllä
Näytön sijainti: sisällä
Ovihälytin: kyllä
Hiilisuodatin: ei
Vesi/jää annostelija: ei
NoFrost: kyllä
Sisustus
Vihanneslaatikot (kpl): 2
Tuoreosasto: kyllä
ZeroZone -osasto: kyllä
Pullohyllyjä: kyllä
Laatikot/hyllyt (kpl): 3
Valonlähde: LED
Väri: teräs
Oven saranointi: käännettävissä oikealle
Ovenkahvan tyyppi: integroitava
Säädettävät jalat: kyllä
Ilmastoluokka: 10-43 °C (SN-T)
Korkeus: 203 cm
Leveys: 59,5 cm
Syvyys: 67,5 cm
Syvyys sisältäen oven ja kahvan: 68,2 cm
Kaapelin pituus: 241 cm
Paino: 78 kg

Tekniset tiedot

Jah

3 / -

Jah

kyllä

kyllä

4 / 2

Tugevdatud klaas

2

277.0 l

Hopea

77.0 kg

201.0 cm

59.5 cm

193 kWh

203 x 59,5 x 68,2 cm

A+++

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.