SBS jääkaappipakasin LG GSB760PZXV.APZQEUR 999866850

SBS jääkaappipakasin LG GSB760PZXV.APZQEUR 999866850 LG

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
999,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

A+-energialuokan LG GSB760PZXV -side by side. Huurtumattomaan NoFrost-pakastimeen ei kerry jäätä, minkä ansiosta kaappi on energiatehokas koko käyttöikänsä, eikä pakastinta tatrvitse sulatta mikä tarkoitaa että aikaa jää mukavampiin puuhiin. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta elintarvikkeet säilyvät parempina pidemään. Magic Crisper-laatikko säilyttää kosteuden vihanneksissa ja hedelmissä ja pitää ne raikkaina pidempään.

Linear Compressor -kompressori: Kompressori on kylmälaitteen sydän, joka kierrättää jäähdytysainetta. Se on myös kylmälaitteen useimmiten rikkoutuva osa. Linear Compressor -kompressorissa on vain yksi kitkapiste, kun perinteisissä kompressoreissa on neljä. Tämä tekee siitä tehokkaamman ja kestävämmän kuin perinteiset kompressorit. Pienempi kitka tarkoittaa myös sitä, että kylmälaite on hiljaisempi ja se käyttää vähemmän sähköä. Linear Compressor -kompressori on peräti 32 % energiatehokkaampi kuin perinteinen kompressori. LG luottaa niin paljon Linear Compressor -kompressoriin, että antaa sille peräti 10 vuoden kompressoritakuun.

Total NoFrost-automaattisulatus: Vain 5 mm huurretta pakastimen seinissä kuluttaa jopa 30 % enemmän energiaa? Pakastimen tulee olla täysin huurteeton, sillä muuten kaapin energialuokituksella ei olisi merkitystä. NoFrost-pakastimessa lämpötila levitetään tasaisemmin ja elintarvikkeet jäädytetään nopeammin. Koska pakastin ei koskaan jäädy, pysyy energiankulutus aina alhaisena. Lisäksi vältyt sulatukseen liittyvältä tylsältä työltä.

LED -valaistus: LED-valaistus luo voimakkaampaa ja tasaisempaa valoa kuin perinteinen jääkaapin valaistus. Lisäksi se säästää energiaa ja on kestävämpi.

Magic Crisper: säilyttää kosteuden vihanneksissa ja hedelmissä ja pitää ne raikkaina pidempään. Kannen sisäpuolen erityinen rakenne estää kosteutta valumasta alas laatikkoon, jolloin vältetään kondenssiveden aiheuttamat ongelmat. Siten hedelmät ja vihannekset säilyvät tuoreempina kauemmin!

Väri: teräs
Energialuokka: A+
Energiankulutus: 438 kWh / vuosi
Kokonaistilavuus: 626 litraa
Tilavuus, jääkaappi: 406 litraa
Tilavuus, pakastin: 220 litraa
Pakastusteho: 12 kg/24h
Lämmönnousuaika sähkökatkoksen aikana: 10 tuntia
Äänitaso 39 dB
LED sisävalo
Lineaarinen kompressori (10 vuoden kompressori takuulla)
Total No Frost & automaattinen sulatu
Multi Airflow
Jääkaapin varusteet
Lasihyllyt 4
Ovihyllyt 5
Vetolaatikot 2
Magic Crisper vihanneslaatikko
Pakastimen varusteet
Lasihyllyt, karkaistua lasia 4
Vetolaatikot 2
Ovihyllyt 2
Ympäristöluokitus SN-T (10°C-43°C)
Mitat: (KxLxS): 1790 x 912 x 738 mm
Syvyys ilman ovia ja kahvoja, mm 610
Syvyys oven ja kahvojen kanssa, mm 738
Paino: 113 kg

Tekniset tiedot

220 L

Sijoitus vierekkäin

10 h

4*

Kyllä

4

265 L

Kyllä

Kyllä

4

Kyllä

Kyllä

Kyllä

1

12 kg/24h

61cm

77cm

113kg

179cm

73.8cm

91.2cm

Kyllä

626 L

Kyllä

687 L

39 dB

Kyllä

T

Kyllä

438 kWh

A+

406 L

Kyllä

Kyllä

4

2

422 L

4

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Vapaasti seisova

Amerikkalainen ovi

Ovi-ovessa

Anturi

Terästä

Karkaistu lasi

1

Kyllä

Kyllä

LED

Ruostumaton teräs

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.