Side-by-side jääkaappipakastin GSL761PZUZ, ruostumaton teräs 890169755

Side-by-side jääkaappipakastin GSL761PZUZ, ruostumaton teräs 890169755 LG

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
1289,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Energiatehokas A++-energialuokan LG GSL761PZTZ -side by side. Non Plumping - vesi-/jääpala-automaatin ansiosta kylmäkeskus ei tarvitse kiinteää vesiliitäntää. Huurtumattomaan NoFrost-pakastimeen ei kerry jäätä, minkä ansiosta kaappi on energiatehokas koko käyttöikänsä, eikä pakastinta tatrvitse sulatta mikä tarkoitaa että aikaa jää mukavampiin puuhiin. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta elintarvikkeet säilyvät parempina pidemään. Multi Air Flow ilmankierron ansiosta jäkaapin lämpötila on tasaisempi ja elintarvikkeet jäähdytetään nopeammin. Magic Crisper -vihanneslaatikko pitää vihannekset ja hedelmät raikkaina.

Non Plumbing -jääpalakone: 3 litran säiliö täyttää annostelijan vedellä ilman kallista ja aikaa vievää asennusta. Voit myös vaihtaa vesisäiliön vesipulloon, jossa on omaa suosikkivettäsi. Jääpalakone vie vain vähän tilaa ovessa ja sen avulla saat helposti jääpaloja ja jäämurskaa koska vain.

Linear Compressor -kompressori: Kompressori on kylmälaitteen sydän, joka kierrättää jäähdytysainetta. Se on myös kylmälaitteen useimmiten rikkoutuva osa. Linear Compressor -kompressorissa on vain yksi kitkapiste, kun perinteisissä kompressoreissa on neljä. Tämä tekee siitä tehokkaamman ja kestävämmän kuin perinteiset kompressorit. Pienempi kitka tarkoittaa myös sitä, että kylmälaite on hiljaisempi ja se käyttää vähemmän sähköä. Linear Compressor -kompressori on peräti 32 % energiatehokkaampi kuin perinteinen kompressori. LG luottaa niin paljon Linear Compressor -kompressoriin, että antaa sille peräti 10 vuoden kompressoritakuun.

Multi Air Flow -ilmankierto: Aktiivinen jäähdytys jonka ansiosta jääkaappiin ei muodostu epähygieenistä kondenssivettä. Kylmä ilma levitetään aktiivisesti useista suunnista, joten jääkaapin lämpötila on tasaisempi ja elintarvikkeet jäähdytetään nopeammin. Elintarvikkeet säilyvät pidempään jääkaapissa.

NoFrost-automaattisulatus: Vain 5 mm huurretta pakastimen seinissä kuluttaa jopa 30 % enemmän energiaa? Pakastimen tulee olla täysin huurteeton, sillä muuten kaapin energialuokituksella ei olisi merkitystä. NoFrost-pakastimessa lämpötila levitetään tasaisemmin ja elintarvikkeet jäädytetään nopeammin. Koska pakastin ei koskaan jäädy, pysyy energiankulutus aina alhaisena. Lisäksi vältyt sulatukseen liittyvältä tylsältä työltä.

Enemmän tilaa samoilla ulkomitoilla: Kylmälaitteessa on enemmän säilytystilaa samoissa ulkomitoissa ainutlaatuisella ja tehokkaalla eristystekniikalla varustettujen ohuempien seinien ansiosta! Lisäksi LG:n kylmälaitteiden älykkäiden ratkaisujen ansiosta voit järjestellä elintarvikkeet älykkäämmin, jotta kaikki ruoat ovat käytettävissäsi, eikä sinulta jää mitään huomaamatta.

Dual LED Tower -valaistus: Kaksi LED-valotornia tarjoavat parasta valaistusta, joka on 50 % voimakkaampaa kuin tavallinen jääkaapin valaistus. Se säästää myös energiaa. Saat tasaisemman valaistuksen myös hyllyjen takaosaan.

Väri: teräs
Energialuokka: A++
Energiankulutus: 376 kWh / vuosi
Kokonaistilavuus: 601 litraa
Tilavuus, jääkaappi: 405 litraa
Tilavuus, pakastin: 196 litraa
Pakastusteho: 12 kg/24h
Lämmönnousuaika sähkökatkoksen aikana: 10 tuntia
Äänitaso 39 dB
Non Plumbing Dispenser -vesiautomaatti (manuaalinen 3L vesisäiliö, ilman kiinteää vesiliitäntää)
Automaattinen jääpalakone (jääpalat & jäämurska)
Ovenkahvat Upotetut kädensija
Näyttö Touch LED (numeerinen)
LED sisävalo Tupla LED-pylväs
Jääpalakoneen sijainti: pakastimen ovessa
Lineaarinen kompressori (10 vuoden kompressori takuulla)
Aktiivinen jäähdytys (Multi Air Flow)
Total No Frost & automaattinen sulatu
Multi Airflow
Pikapakastus
Hälytys oven jäädessä auki
Näytön lapsilukitus
Jääkaapin varusteet
Lasihyllyt 4
Ovihyllyt 3+1
Vetolaatikot 2
Magic Crisper vihanneslaatikko
Pure & Fresh
Pakastimen varusteet
Lasihyllyt, karkaistua lasia 4
Vetolaatikot 2
Ovihyllyt 3
Ympäristöluokitus SN-T (10°C-43°C)
Mitat: (KxLxS): 1790 x 912 x 738 mm
Syvyys ilman ovia ja kahvoja, mm 610
Syvyys oven ja kahvojen kanssa, mm 738
Paino: 141 kg

Tekniset tiedot

Kyllä

124kg

179cm

73.8cm

91.2cm

400 L

Kyllä

Kyllä

6

4

6

422 L

Amerikkalainen ovi

Karkaistu lasi

1

CE

Kyllä

Kyllä

LED

LED

Ruostumaton teräs

601 L

Kyllä

668 L

Kyllä

39 dB

Kyllä

Kyllä

T

246 L

Sijoitus vierekkäin

196 L

10 h

4*

Kyllä

4

12 kg/24h

Kyllä

376 kWh

A++

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.