Hoover DX H9A2TCEX-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen 903931995

Hoover DX H9A2TCEX-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen 903931995 Hoover

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
459 €
499 €
Säästät 40,00 €
-8%
Kuukauden tarjoukset • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Toimitukset alkavat viikolla 27.

9 kg kapasiteetilla varustettu energiatehokas lämpöpumppukuivausrumpu. Suuren rummunansiosta kuivaat tehokkaasti suurenkin määrän pyykkiä ja saat esimerkiksi vuodet vaatteet kerralla kuivaksi. Mukana tulevalla kenkätelineellä, voi kuivata kaksi paria kenkiä kerralla. Kuivausrummussa on Sensor Dry tekniikka jolla asetat halutun kuivausasteen ja saavutettuaan halutun kuivuuden kuivausrumpu menee automaattisesti pois päältä. Erikoisohjelmia mm. 40 min pikaohjelma, hellävarainen Woolmark®-villaohjelma sekä UUSI smart NFC-ohjelma*. Raikastusohjelmalla pääset eroon kauan vaatekaapissa olleiden vaatteiden tunkkaisesta hajusta tai voit vaikka tuulettaa vähän käytetyt vaatteet nopeasti raikkaiksi. Rypistymisen esto vähentää tekstiilien ryppyisyyttä helpottaen silitystä. 1-24 tunnin ajastimen avulla saat pyykit kuivaksi sinulle sopivaan aikaan. Näytöstä voit tarkistaa jäljellä olevan kuivausajan, tai mitä ohjelmaa käytät. Tyylikäs kromireunainen luukku antaa näkymän sisälle rumpuun, sekä oveen integroidusta läpinäkyvästä 5L vesisäiliöstä näkee suoraan kuinka paljon vettä on kertynyt ja milloin se pitää tyhjentää. *Smart kuivaus oppii paljon käytetyt ohjelmat osaa ehdottaa niitä. Laitteen tarkastus ja ylläpitotarkastukset onnistuvat aplikaation kautta ja näet siitä myös energian kulutuksen.
Tekniset tiedot:
Lämpöpumppu kuivausrumpu 9 kg
Energialuokka A++
Vuosittainen kulutus 259kWh
Mitat 85x59,6x61 cm
Smart Touch - NFC Connected
Automaattinen kosteuden tunnistus
Digitaalinen näyttö, jäljellä olevan ajan näyttö
Ajastin ja viivealoitus
Väri valkoinen
5L vesisäiliö ovessa
Suurikokoinen täyttöaukko
Kuivausohejelmia: 15+1
Pikaohjelma 40 min
Woolmark ohjelma
Pienen pyykkimäärän tunnistus
Hajunpoisto sekä sekä vaatteiden raikastusohjelma
Kenkäteline kahdelle parille kenkiä
Supersilent 65dBa

Tekniset tiedot

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

41kg

85cm

61cm

59.6cm

Edestä täytettävä

Kyllä

Rotaatio

115 L

Lämpöpumppu

Valkoinen

Vapaasti seisova

Kuukauden tarjoukset

Kyllä

24 h

Kyllä

Kyllä

16

260 min

Ei

9 kg

A

65 dB

Sähkö

0,75 W

0,4 W

220 - 240 V

259 kWh

2,18 kWh

A++

Kyllä

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.