Kuivausrumpu Hoover 10kg DXO H10A2TCEX-S 903932371

Kuivausrumpu Hoover 10kg DXO H10A2TCEX-S 903932371 Hoover

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
399,95 €
569,90 €
Säästät 169,95 €
-30%
Poistomyynti


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Hooverin Next Heat Pump DX H10A2TCEX-S/kuivausrumpu on linjakas ja energiatehokas. 10kg kapasiteetti, lämpöpumpputekniikka ja helppokäyttöisyys: Voit siis huoletta kuivattaa ison määrän mitä tahansa pyykkiä. Leveän täyttöaukon ja suuren kapasiteetin myötä myös suuremmat tekstiilit, kuten verhot ja peitot on mahdollista kuivata rummussa. Voit kuivattaa normaalin pyykin lisäksi myös kenkiä, sillä lisäosana mukana tulee kenkienkuivausritilä Vesi voidaan kerätä säilöön tai asentaa poistoletku poistovedelle. Hellävaraisuudesta kertoo Woolmark-sertifikaatti, joka takaa hellävaraisen käsittelyn villalle ja herkille tekstiileille.

Lämpöpumpputeknologia säästää energiaa
Lämpöpumpputekniikalla toimivassa kuivausrummussa vesihöyry tiivistyy vedeksi laitteessa olevan kylmäaineen avulla. Näin laite käyttää jopa puolet vähemmän sähköä kuin perinteiset ilman avulla kuivaavat laitteet.

All-in one -teknologia mahdollistaa usean pyykkilaadun kuivaamisen yhdessä
Uusi innovatiivinen kuivausohjelma All-in-one, jolla voi kerralla kuivata erilaiset tekstiilit. Kuivausrumpu hälyttää, kun kevyet kankaat ovat kuivia ja ne voi ottaa pois kuivausrummusta. Paina tämän jälkeen käynnistyspainiketta uudestaan, jolloin kuivausohjelma jatkaa painavampien tekstiileiden kuivausta.

Erityismuotoiltu rumpu hellävaraiseen kuivaamiseen
Rummussa on erityinen pyöristetty muotoilu, minkä liikuttaa vaatteita hellävaraisesti suojaten niitä voimakkaalta mekaaniselta tärinältä. Lämmin ilman kulkee pyöristetyllä pinnoilla tasaisesti, mikä luo suojaavan tyynyefektin pyykille, myös suuremmille kuormille.

Raikastus ja silitys lakanapyykille
Kuivausohjelma poistaa epämiellyttävät tuoksut lakanoista ja silottaa rypyt.

Diginäyttö ja ajastus
Digitaalisesta näytöstä näet jatkuvasti missä tilassa kone on. Ajastustoiminnosta voit valita kuivauksen alkavaksi 1-24 tunnin kuluttua.

One Touch- älypuhelinsovellus
Kuivausrumpu on varustettu One Touch -tekniikalla, jonka avulla laite pystyy sovelluksen kautta keskustelemaan NFC lähitiedonsiirto-ominaisuudella varustettujen Android-pohjaisten älypuhelinten kanssa. One Touch - sovelluksen käyttöä varten ladataan Hoover Wizard-sovellus älypuhelimelle.

Aquavision -luukku näyttää vedenmäärän
Hooverin uusi innovaatio on Aquavision-luukku. Vesisäilö on tuotu läpinäkyvänä kuivurin luukkuun, joten näet aina kertyneen veden määrän ja voit tyhjentää säiliön tarvittaessa. Säiliö on helppo poistaa ja tyhjentää.

Väri: Valkoinen
Energialuokka: A++
Kondenssitehokkuusluokka: B
Täyttömäärä: 10 kg
Äänitaso: 66 dB
Energiankulutus; 282 kWh
Energiankulutus täydellä kuormalla: 2,48 kWh
Energiankulutus osakuormalla: 1,18 kWh
Ajastin 1-24 tunita
Kuivausohjelmien määrä 15+1
Kenkien kuivasuteline
Säädettävät jalat
Nukkasihti
Rummun tilavuus: 115 litraa
Rummun materiaali: Inox
Elektroninen kosteussensori
Mitat (KxLxS): 850x596x585 mm
Nettopaino: 41 kg

Tekniset tiedot

Poistomyynti

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.