Whirlpool TDLR55111 -päältä täytettävä pyykinpesukone, 5,5kg, 1100p/min, A++, valkoinen 903930752

Whirlpool TDLR55111 -päältä täytettävä pyykinpesukone, 5,5kg, 1100p/min, A++, valkoinen 903930752 Whirlpool

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
259,95 €
309,95 €
Säästät 50,00 €
-16%
Elektroniikkasiivous Kuukauden suosikit Back to school


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

6TH SENSE -pesutekniikka sopeuttaa automaattisesti pesujakson pyykin määrää vastaavaksi. Se pesee lyhimmässä mahdollisessa ajassa alhaisimmalla mahdollisella energian- ja vedenkulutuksella.

Uusi FreshCare-järjestelmä pitää vaatteet raikkaina pesuohjelman päätyttyä. Se estää pahojen hajujen muodostumisen, vaikka pyykki jäisi pesukoneeseen tunneiksi. Kun sinulla ei ole aikaa tyhjentää konetta tai aiot olla illan poissa kotoa, tämä järjestelmä pitää pyykin pehmeänä ja raikkaana pesukoneen sisällä jopa kuuden tunnin ajan pesuohjelman päättymisen jälkeen.

Colours 15 -ohjelma säilyttää värit tehokkaasti. Kun pyykki pestään 15 asteen lämpötilassa, saavutetaan samat puhdistustulokset kuin 40 asteen lämpötilassa.

Lapsilukko estää pesukoneen kannen avaamisen tai ohjelman keskeyttämisen kesken käynnissä olevan ohjelman.

Pikapesu 30 min.

TEKNISET TIEDOT
Korkeus: 900
Leveys: 400
Syvyys: 600

RAKENTEELLISET OMINAISUUDET
Vapaasti sijoitettava
Päältä täytettävä
Tilavuus puuvilla (kg) - UUSI(2010/30/EC)5.5
Tuotteen väri: valkoinen
Oven väri: valkoinen
Näyttö: LED
Säädettävät jalat: Kyllä - kaikki
Nettopaino: 53 kg
EAN koodi: 8003437727450
Liitäntäteho: 2100 W
Liitosjohdon pituus: 120 cm

OHJELMAT
Cotton 40: Kyllä
Cotton 60: Kyllä
Mixed/Magic 40: Kyllä
Rinse & Spin: Kyllä

SUORITUSKYKY
Energiatehokkuusluokka. Spectrum: A+++ - D: A+++
Vedenkulutus vuosittain (l/vuosi) - uusi (2010/30/EC): 8000
Energiankulutus vuosittain (kWh/vuosi) - uusi (2010/30/EC): 160
Linkousnopeus: 1100
Linkoustulosluokka: C
Äänitaso, linkous (dB(A) re 1 pW): 74
Äänitaso, pesu (dB(A) re 1 pW): 59
Tarvittava sulake (A): 10
Linkouksen kierrosnopeuden valinta: Muuttuva
Ajastin: Kiinteä aika
Lämpötilan valinta: Kiinteä aika

Tekniset tiedot

1

5.5 kg

Lisähuuhtelu

Erillinen

kyllä

1100

74

59

14

kyllä

Käsinpesu

C

A

Päältä täytettävät pesukoneet

kyllä

Valkoinen

90.0 cm

60.0 cm

40.0 cm

A++

160.0 kW

kyllä

Elektroniikkasiivous, Kuukauden suosikit, Back to school

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.