Beko-kuivaava pyykinpesukone (7 kg / 4 kg), valkoinen, HTE7613YBSTR 890868552

Beko-kuivaava pyykinpesukone (7 kg / 4 kg), valkoinen, HTE7613YBSTR 890868552 Beko

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
429 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Päivittäinen Xpress
Jos pesukoneen ohjelmat tuntuvat kestävän ikuisuuden, kokeile Daily Xpress -ohjelmaa. Daily Xpressin avulla voit pestä vähän likaantuneet ja tahriintumattomat pyykit todella lyhyessä ajassa 0 - 90 asteessa. Pyykkisi valmistuu ennen kuin ehdit katsomaan koko jakson lempisarjaasi.

Pikapesu Xpress Super Short
Nopea 14 minuutin pikapesu helpottaa kiireistä arkea. Sopii pienelle määrälle kevyesti likaantunutta pyykkiä. Pikapesu-painiketta painettaessa ohjelman kesto lyhenee 14 minuuttiin, jolloin enintään 2kg pyykkiä voidaan pestä 30 °C:ssa käyttäen tätä ohjelmaa.

Erikoisohjelma konepestäville villavaatteille
Erikoisohjelma, joka säätelee pesurummun liikkeitä, jotta konepestävät villavaatteesi saavat riittävän hellävaraisen käsittelyn.

Automaattinen pyykin punnitus ja tasapainon tunnistus
Järjestelmä tunnistaa pyykin määrän ja jakaa pyykin painon tasaisesti rummun laidoille linkouksen aikana. Tekee linkouksesta mahdollisimman hiljaisen ja takaa maksimaalisen linkousnopeuden.

Lapsilukko
Käytä lapsilukkotoimintoa estääksesi lapsia puuttumasta pesukoneen toimintaan. Näin voit välttää käynnissä olevan ohjelman muutokset.

Miniohjelma
Lyhyt ohjelma, joka mahdollistaa 1 kg:n pyykin pikakuivauksen jopa 30 minuutissa.

Automaattinen rypistymisen esto
Kaikki Beko-sarjan kuivausrummut ovat varustettu erikoistoiminnalla, joka kuivaa vaatteet hellävaraisesti sekä vähentää niiden kulumista ja rypistymistä.

A-luokan pesutulos
Paras mahdollinen pesutulos, vastaa eurooppalaisia standardeja.

Paitaohjelma
Erikoisohjelma, joka pesee paidat jo 40 asteessa. Vähentää rypistymistä ja helpottaa paitojen silitystä huomattavasti.

Inverter-moottori
Inverter-moottorissa on erittäin hiljainen käyntiääni ja sen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin perinteisessä moottorissa. Voimakas ja kestävä moottori mahdollistaa myös kovan väännön ja siten myös vakaan huippulinkouksen.

LCD-näyttö
Selkeä ja käyttäjäystävällinen valikko ohjelmavalitsimella. Näytön avulla voit seurata pesuohjelmassa jäljellä olevaa aikaa ja ajastimen avulla voit asettaa ohjelman käynnistymään jopa 24H myöhemmin.

Self Clean -ohjelma
Erikoisohjelma rummun, putkien, pesuainesäiliön sekä muiden pesukoneen sisäosien puhdistusta varten. Pyykinpesukone kerää bakteereita ja epäpuhtauksia – erityisesti jos peset matalissa lämpötiloissa kuten 30 tai 40 asteessa. Säännöllinen pyykinpesukoneen puhdistus poistaa bakteerit ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Tämän ohjelman aikana vesi lämmitetään 70 asteeseen.

Molempiin suuntiin pyörivä rumpu
Beko-kuivausrumpujen liikkeet on suunniteltu suojaamaan vaatteita rummun pyöriessä. Molempiin suuntiin pyörivä rumpu takaa tasaisimman kuivaustuloksen ja estää pyykkejä rypistymästä.

Tekniset tiedot

9000

kyllä

+

7 kg

47

4

kyllä

puuvilla, Hienopesu, Sekalainen pyykki, Huuhtelu+linkous, Synteettiset, villa

Erillinen

1200

78

64

15

kyllä

kyllä

Puserot / paidat, Höyhen, Esipesu

B

+

kyllä

A

Edestä täytettävät pesukoneet, Kuivaava pesukone

15

kyllä

Valkoinen

60.0 kg

84.0 cm

45.0 cm

60.0 cm

+

0.84

B

168.0 kW

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.