Hoover Slim DXOA4 37AC3/1-S pesukone, 7kg valkoinen + Hoover Slim kuivausrumpu DXW4 H7A1TCEX-S, 7kg valkoinen + kaupan päälle väliasennussarja 35100023 903932442

Hoover Slim DXOA4 37AC3/1-S pesukone, 7kg valkoinen + Hoover Slim kuivausrumpu DXW4 H7A1TCEX-S, 7kg valkoinen + kaupan päälle väliasennussarja 35100023 903932442 Hoover

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
899,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Hooverin Dynamic Next DXOA4 37AC3/1-S pesukone on linjakas ja energiatehokas. Tuotteen syvyys on vain 40cm joten se mahtuu pienempään tilaan. Pienestä koosta huolimatta pesukapasiteetti on 7kg ja linkous 1300rpm.

Ohjelmat
Erilaisia pesuohjelmia on 17. Pesukone sovittaa vesimäärän automaattisesti pyykin laadun ja määrän mukaiseksi. Järjestelmä vähentää energiankulutusta ja lyhentää pesuaikoja huomattavasti. Valmiiden ohjelmien lisäksi voit erikseen määrittää ohjelmiin veden lämpötilan, linkousnopeuden, höyrytyksen, veden määrän, pyykin likaisuuden sekä pikaohjelmien vaihtoedot.

All-in one -teknologia mahdollistaa usean pyykkilaadun pesun yhdessä
Innovatiivisen ALL IN ONE -teknologian ansiosta puuvillaa, keinokuituja ja sekoitetekstiilejä voidaan pestä matalimmissa lämpötiloissa yhtä hyvin tuloksin kuin 40°C:n pesussa.

Höyrytoiminto silittää
Höyrytoiminto vapauttaa pesuvaiheen jälkeen höyryä ja tasoittaa vaatteiden ryppyjä, jonka tuloksena silitystarve vähenee. Kuidut myös uudistetaan ja virkistetään pahojen hajujen poistamiseksi. Jokainen ohjelma tuottaa omanlaisensa höyrykäsittelyn, joka varmistaa mahdollisimman hyvän puhdistustehokkuuden vaatekappaleiden kuidun mukaisesti.

Diginäyttö ja ajastus
Digitaalisesta näytöstä näet jatkuvasti missä tilassa kone on. Ajastustoiminnosta voit valita pesun alkavaksi 1-24 tunnin kuluttua.

One Touch- älypuhelinsovellus (NFC)
Pesukone on varustettu One Touch -tekniikalla, jonka avulla laite pystyy sovelluksen kautta keskustelemaan NFC lähitiedonsiirto-ominaisuudella varustettujen Android-pohjaisten älypuhelinten kanssa. One Touch - sovelluksen käyttöä varten ladataan Hoover Wizard-sovellus älypuhelimelle.

Tekniset tiedot:

Väri: Valkoinen
Energialuokka: A+++
Täyttömäärä: 7 kg
Linkousnopeus: 1300 rpm
Energiankulutus: 0.875 kWh
Energian kulutus: 175 kWh/vuosi
Vedenkulutus: 9600 l/vuosi
Jäännöskosteus % max. linkouksen jälkeen: 53 %
Pesutulos: A
Äänitaso, pesu: 51 dB
Äänitaso, linkous: 76 dB
Moottori: Hiiliharjaton inverter -moottori
Ajastin 1-24 tuntia
Höyry
Rummuntilavuus: 50 litraa
Säädettävät jalat
Nukkasihti
Mitat (KxLxS): 850x600x400 mm
Nettopaino: 62 kg

Markkinoiden ensimmäinen SLIM-lämpöpumppukuivausrumpu! Voit mahduttaa pieneen tilaan vain 47 cm syvän pesukone kuivausrumpuyhdistelmän erikoismittaisella väliasennussarjalla. Slim-kuivausrumpu sopii Hooverin Slim -malleihin, joiden runkosyvyys on joko 40 tai 46 cm.
Kuivausrummussa on Sensor Dry -tekniikka, jolla asetat halutun kuivausasteen. Saavutettuaan halutun kuivuuden kuivausrumpu menee automaattisesti pois päältä. Erikoisohjelmia mm. 40 minuutin pikaohjelma, hellävarainen Woolmark®-villaohjelma sekä UUSI Smart NFC-Wifi- ohjelma*. Raikastusohjelmalla pääset eroon kauan vaatekaapissa olleiden vaatteiden tunkkaisesta hajusta tai voit tuulettaa vähän käytetyt vaatteet nopeasti raikkaiksi. Rypistymisen esto helpottaa silitystä.
1-24 tunnin ajastimen avulla saat pyykit kuivaksi sinulle sopivaan aikaan. Näytöstä voit tarkistaa jäljellä olevan kuivausajan tai käytössä olevan ohjelman. Tyylikäs kromireunainen luukku antaa näkymän sisälle rumpuun. Oveen integroidusta läpinäkyvästä 5 litran vesisäiliöstä näkee suoraan, kuinka paljon vettä on kertynyt ja milloin se pitää tyhjentää. *Smart-kuivaus toimii yhdesssä Smart Wifi -pesukoneen kanssa. Kuivausrumpu ehdottaa automaattisesti ohjelmaa saatuaan pesukoneelta tiedon käytetystä pesuohjelmasta.
Tuotetiedot:
Lämpöpumppukuivausrumpu: 7 kg
Energialuokka: A+
Mitat: 85 x 59,6 x 46,5 cm
Smart Touch - NFC-WIFI Connected
Automaattinen kosteuden tunnistus
Digitaalinen näyttö
Ajastin ja viivealoitus
Väri: valkoinen
5 litran vesisäiliö ovessa
Kuivausohjelmia: 15 + 1
Pikaohjelma: 40 min
Woolmark-ohjelma
Antiallergy-ohjelma
Hajunpoisto sekä vaatteiden raikastusohjelma
Smart Fi -applikaatio (NFC-yhteensopivaan Android-älypuhelimeen)
Takuu: 24 kk.

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.