Neato Botvac D4 robotti-imuri, musta 890802054

Neato Botvac D4 robotti-imuri, musta 890802054 Neato

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
599,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Botvac D4 Connected tarjoaa laatua ilman kompromisseja. Se on yksi harvoista robotti-imureista hintaluokassaan, joka tarjoaa LaserSmart™ -navigoinnin alan johtavalla puhdistusteholla. Tätä älykästä robottia voit kontrolloida entistä paremmin. Siinä on nimittäin ominaisuutena ”No-go”- toiminto, jonka avulla voit kertoa robotille minne se ei saa mennä. Ominaisuus on ennen ollut tarjolla vain lippulaivamallissa D7:ssä. Uusi "No-Go" rajausominaisuus on todella helppo käyttää. Myös akun kestoa on parannettu entisiin malleihin verrattuna. Botvac D4:n akku kestää 33% pidempään kuin edeltävien mallien. Lisäksi uutuutena on Quick Boost -lataus, jonka avulla robotti laskee kuinka paljon akkua se tarvitsee viimeistelläkseen tilan imuroinnin. Imuri oppii siis ymmärtämään kotisi tilat ja pystyy näin tarjoamaan personoidumpaa ja tehokkaampaa siivousta.
Uusi Neato D4 Connected: sen patentoitu ja erittäin kehittynyt laserohjattu navigointi auttaa sinua arjessa. Laser skannaa ja kartoittaa huoneen ja siivoaa tilan järjestelmällisesti. Älypuhelimen avulla voit ohjata laitetta vaikka et olisikaan kotona. Robotti piirtää asuntosi pohjapiirroksen sovellukseen, jonka jälkeen voit rajata haluamasi alueen älypuhelimen ruudulta, joten sinun ei tarvitse käyttää rajausnauhoja eristääksesi jonkin tilan mihin et halua imurin menevän.

Neato D4 palaa automaattisesti latausasemaan, kun sen akku on loppumassa. Latauksen jälkeen se jatkaa siitä mihin akun loppuessa jäi. Ohjelmoi siivous haluamillesi viikonpäiville tai käynnistä siivous manuaalisesti. Myös Spot clean toiminto voidaan käynnistää erikseen.
Todella tehokas litium akku, leveä harja, suuri pölysäiliö, tehokas suodatin ja sivuharja mahdollistavat imuroinnin täsmällisesti ja tehokkaasti. Yhdistelmäharja on suunniteltu erityisesti lemmikkien karvojen imurointiin. Se on myös hiljaisempi kovilla lattiapinnoilla kuten parketilla ja kaakelilattialla. Kaksi eri tehoa: Eco/Turbo

LaserSmart-kartoitus ja -navigaatio
No-go, virtuaalinen rajaus
D:n muotoinen rakenne
Yhdistelmäharja
WiFi-yhteensopiva
Neato-sovellus (iOS, Android)
Siivousyhteenveto pohjapiirrokseen
Imurointihistoria ja tilastot
Eco- ja turbotila
Spot clening
Automaattinen uudelleenlataus ja imuroinnin jatkaminen / Quick Boost
Toiminta-aika jopa 75 min yhdellä latauksella

Tekniset tiedot

5.6 kg

39.0 cm

56.9 cm

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.