Botvac D6 Neato connected robotti-imuri, musta 890624107

Botvac D6 Neato connected robotti-imuri, musta 890624107 Neato

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus
749,95 €


Kuukausirahalla alkaen 0€/KK

 • 14 päivän palautusoikeus 14 päivän palautusoikeus

Tuotekuvaus

Uusi Neato D6 Connected ja sen patentoitu ja erittäin kehittynyt laserohjattu navigointi auttaa sinua arjessa. Laser skannaa ja kartoittaa huoneen ja siivoaa tilan järjestelmällisesti. Älypuhelimen avulla voit ohjata laitetta vaikka et olisikaan kotona. Uusi "No-Go" rajausominaisuus on todella helppo käyttää. Robotti piirtää asuntosi pohjapiirroksen sovellukseen jonka jälkeen voit rajata haluamasi alueen älypuhelimen ruudulta, joten sinun ei tarvitse käyttää rajausnauhoja eristääksesi jonkin tilan mihin et halua imurin menevän. D6 mallissa on myös Multifloor Plan-toiminto. Hankkimalla telakan jokaiseen asuntosi kerrokseen, robotti piirtää oman pohjapiirroksen jokaisesta kerroksesta. Näin pystyt käyttämään virtuaalisia rajauksia jokaisessa kerroksessa.
Neato D6 palaa automaattisesti latausasemaan kun sen akku on loppumassa. Latauksen jälkeen se jatkaa siitä mihin akun loppuessa jäi.
Ohjelmoi siivous haluamillesi viikonpäiville tai käynnistä siivous manuaalisesti. Myös Spot clean toiminto voidaan käynnistää erikseen.
Todella tehokas litium akku, leveä harja, suuri pölysäiliö, tehokas suodatin ja sivuharja mahdollistavat imuroinnin täsmällisesti ja tehokkaasti.
Yhdistelmäharja on suunniteltu erityisesti lemmikkien karvojen imurointiin. Se on myös hiljaisempi kovilla lattiapinnoilla kuten parketilla ja kaakelilattialla. Kaksi eri tehoa:Eco/Turbo

Botvac D6 Connected vie robottikokemuksen vielä askeleen pidemmälle. Jos sinulla on lemmikkieläimiä, rakastat lisäominaisuuksia joita D6 tarjoilee. Tehokkaampaa imurointia varten on turbomoodi, joka lisää imutehoa ja pyörittää imurin harjaa nopeammin. Näin eläinten karva ja muu lika irtoaa tehokkaammin. Lisäksi ominaisuuksiin kuuluu erityisen tehokas ultra-suodatin, joka nappaa pölyn ja allergeenit paremmin talteen. Imurin harja on 70% suurempi kuin useimmissa vastaavissa imureissa ja lisäksi siinä on sivuharjakset, joiden ansiosta imuri pääsee erityisen lähelle seiniä.
Botvac D6:een voit myös ohjelmoida useamman kerroksen pohjapiirrokset. Jos asunnossa on vaikka 2-3 kerrosta, voi jokaiselle kerrokselle luoda yksilöllisen imurointisuunnitelman.

LaserSmart-kartoitus ja -navigaatio
No-go, virtuaalinen rajaus
Multifloortoiminto - mahdollistaa usean kerroksen pohjakartat sekä rajaukset
D:n muotoinen rakenne
Kierreyhdistelmäharja
Sivuharja
WiFi-yhteensopiva
Neato-sovellus (iOS, Android)
Siivousyhteenveto pohjapiirrokseen
Imurointihistoria ja tilastot
Eco- ja turbotila
Spot clening
Automaattinen uudelleenlataus ja imuroinnin jatkaminen / Quick Boost
Find Me toiminto
Toiminta-aika jopa 120 min yhdellä latauksella

Tekniset tiedot

Musta

6.6 kg

39.0 cm

56.9 cm

Robotti-imuri

0.7

Kotiinkuljetus

Toimitustavat

  Palautus

  Näin palautat tuotteen

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

  2. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on tehtävä uusi tilaus.

  3. Palautusosoite: Hobby Hall Suomi Oy, ASIAKASPALAUTUS 655600, PL 9210, 00002 Helsinki. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Mikäli haluat palauttaa rahtituotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Rahtituotteen palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 49,95 €. 
  Pakettiautomaatista noutamasi lähetyksen voit palauttaa pakettiautomaattiin käyttämällä lokeron noutokoodia, koodi on voimassa 14 vrk. 
  - Voit palauttaa lähetyksen Postin palvelupisteen kautta. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 655600 ja vie lähetys postiin. Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. 
  - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan.

  4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta.

  Kysymykset ja vastaukset

  Usein kysytyt kysymykset

   

  Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia?

  Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä.

  Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä?

  Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu. Lisätietoja laskuista saat täältä.

  Miksi saan laskun palauttamastani tuotteesta?

  Lasku on ehtinyt muodostua ennen palautuksen kirjautumista. Emme lähetä sinulle uutta laskua, vaan voit vähentää palauttamasi tuotteet laskulta itse ja maksaa ainoastaan pitämäsi tuotteet. Mikäli olet palauttanut kaikki laskutettavat tuotteet, voit jättää laskun huomiotta, sillä se mitätöityy automaattisesti palautusten kirjauduttua.

  Olen tehnyt ostoksia ja saanut tuotteet. Missä laskuni viipyy?

  Kaikki tekemäsi ostokset kerätään kerran kuukaudessa yhdelle laskulle. Lasku muodostuu 17. päivä ja sen eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä.

  Tein maksusuorituksen väärillä maksutiedoilla. Miten toimin?

  Mikäli viitenumero on ollut virheellinen tai et ole käyttänyt sitä ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen. Mikäli olet maksanut jollekin toiselle tilille, olethan yhteydessä tilin haltijaan ja pyydät palautuksen maksusta.

  Olen maksanut ylimääräistä ja haluan rahat takaisin. Miten minun pitäisi toimia?

  Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen.

  Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen?

  Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti asiakaspalvelu@avarda.fi saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista.

  En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden?

  Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et pysty maksamaan laskuasi ollenkaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Miksi sain muistutuksen, vaikka olen maksanut laskuni?

  Mikäli maksusi myöhästyy eräpäivästä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen. Huomioithan, että maksun kirjautuminen saattaa kestää jopa kolme pankkipäivää. Jos maksu on myöhässä 14 päivää eräpäivästä, veloitamme sinulta 5 euron maksuhuomautuksen. Mikäli olet epävarma muistutuksen aiheellisuudesta, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.